Hunger Games: Οι νέοι Αγώνες Πείνας πλησιάζουν και μόλις κυκλοφόρησε νέο εντυπωσιακό trailer

Τον Νοέμβριο στους κινηματογράφους
20 Σεπτεμβρίου 2023 18:53
Hunger Games: Οι νέοι Αγώνες Πείνας πλησιάζουν και μόλις κυκλοφόρησε νέο εντυπωσιακό trailer

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το 2ο επίσημο trailer του The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα του. Οι Αγώνες Πείνας επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο, ολοκαίνουργια πρόσωπα, και μία νέα ιστορία που υπόσχεται να σας καθηλώσει.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Ballad of Songbirds & Snakes είναι μία spin-off ταινία από την κεντρική σειρά που γνωρίζετε με την Katniss της Jennifer Lawrence και θέλει να σας γυρίσει πολλές δεκαετίες πριν, πιο συγκεκριμένα 64 ολόκληρα χρόνια πίσω.

Η ταινία λαμβάνει χώρα στους 10ους Αγώνες Πείνας με το σκηνικό για την ανθρωπότητα να είναι κάπως διαφορετικό από ότι το είδαμε την τελευταία φορά αλλά όχι και αγνώριστο.

Πάρτε μια γεύση από την ταινία, μέσα από το ολοκαίνουργιο trailer που θα βρείτε παρακάτω:

 

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Το THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS & SNAKES ακολουθεί τον νεαρό Coriolanus (Tom Blyth), ο οποίος είναι η τελευταία ελπίδα για την αποτυχημένη οικογένειά του, την άλλοτε περήφανη οικογένεια Snow, που έχει χάσει τη θέση της στο μεταπολεμικό Καπιτώλιο. Με τον βιοπορισμό του να απειλείται, ο Snow αναλαμβάνει απρόθυμα να γίνει μέντορας της Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), ενός προστάτη από την εξαθλιωμένη District 12.

Όμως, όταν η γοητεία της Lucy Gray σαγηνεύει το κοινό του Panem, ο Snow βλέπει μια ευκαιρία να αλλάξει τη μοίρα τους. Με όλα όσα έχει δουλέψει να κρέμονται από μια κλωστή, ο Snow ενώνεται με τη Lucy Gray για να αντιστρέψουν τις πιθανότητες υπέρ τους. Παλεύοντας με τα ένστικτά του τόσο για το καλό όσο και για το κακό, ο Snow ξεκινά έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να επιβιώσει και να αποκαλύψει αν τελικά θα γίνει τραγουδοπούλι ή φίδι.

Τη σκηνοθεσία των νέων αγώνων πείνας έχει αναλάβει ο βετεράνος του franchise, Francis Lawrence (Hunger Games: Catching Fire, Mockingjay Part 1 και Part 2), ενώ ο Michael Arndt έγραψε το σενάριο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Susanne Collins που έγραψε το 2020. Πρωταγωνιστούν οι Rachel Zegler, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman και Viola Davis.

Το The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου.