Η πρεμιέρα του "ελληνικού" Knives Out 2 θα γίνει εκεί όπου διέπρεψε η πρώτη ταινία

Ο Benoit Blanc του Daniel Craig επιστρέφει στον τόπο του "εγκλήματος"
29 Ιουνίου 2022 17:09
Η πρεμιέρα του "ελληνικού" Knives Out 2 θα γίνει εκεί όπου διέπρεψε η πρώτη ταινία

Λένε ότι οι δολοφόνοι επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος αλλά στην προκειμένη πάντα τους ακολουθεί και ένας...ντετέκτιβ και Benoit Blanc επιβεβαιώνει αυτόν τον κανόνα.

Το Knives Out 2 που πρόσφατα μάθαμε ότι βαφτίστηκε επισήμως ως "Glass Onion: A Knives Out Mystery", θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Toronto International Film Festival 2022, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 8-18 Σεπτεμβρίου. 

Αν και δεν έγινε γνωστό σε ποια μέρα του Φεστιβάλ του Τορόντο θα προβληθεί, πρόκειται για το event όπου το πρώτο Knives Out πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και έκανε το "μπαμ" στο κινηματογραφικό κοινό. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα των δύο επερχόμενων ταινιών του Knives Out franchise (Το Glass Onion και το Knives Out 3) σε ένα mega-deal ύψους $450 εκατομμυρίων. Το "Glass Onion: A Knives Out Story" γυρίστηκε εξ'ολοκλήρου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες και τη γύρω περιοχή, κάτι που θα φανεί στην υπερπαραγωγή του Netflix όταν αυτή κυκλοφορήσει. 

Δόθηκε επίσης και μια σύντομη σύνοψη του Glass Onion: 

Στη συνέχεια του Knives Out του Rian Johnson, ο ντετέκτιβ Benoit Blanc ταξιδεύει στην Ελλάδα για να ανακαλύψει ένα νέο μυστήριο που περιλαμβάνει ένα ολόκληρο cast πολύχρωμων υπόπτων. 

Λάμψη αστέρων στο Knives Out 2

Για να καταλάβετε πόσο πολυπληθές και λαμπερό είναι το cast του "Glass Onion: A Knives Out Mystery" αρκεί να αναφέρουμε τα εξής ονόματα: Edward Norton (American History X, Fight Club), Dave Bautista (Blade Runner 2049, Army of the Dead), Kate Hudson (Almost Famous, How to Lose A Guy in 10 Days), Kathryn Hahn (WandaVision της Marvel Studios), Jessica Henwick (Iron Fist, Game of Thrones), Janelle Monae (Antebellum), Leslie Odom Jr. (One Night in Miami), Madelyn Cline (Stranger Things 4), Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith σε μυστικό ρόλο.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο μόνο στο Netflix.