Το Netflix το επιβεβαιώνει: Έρχεται νέο συνδρομητικό πακέτο με διαφημίσεις

Ο Ted Sarandos μίλησε για τα σχέδια της εταιρίας
27 Ιουνίου 2022 12:45
Το Netflix το επιβεβαιώνει: Έρχεται νέο συνδρομητικό πακέτο με διαφημίσεις

Είναι πλέον επίσημο. Το Netflix πρόκειται να λανσάρει νέο συνδρομητικό πακέτο, το οποίο θα είναι πιο φθηνό από αυτά που υπάρχουν ήδη, αλλά θα έχει διαφημίσεις. Τους τελευταίους μήνες, σας είχαμε ενημερώσει και εμείς με σχετικές ειδήσεις, αλλά πλέον αυτή η νέα επιβεβαίωση έρχεται από τον ίδιο τον Ted Sarandos, τον co-CEO της εταιρίας.

Την είδηση μεταφέρει το The Hollywood Reporter και λέει ότι ο Sarandos μίλησε στο φεστιβάλ Cannes Lions και επιβεβαίωσε ότι μελλοντικά, το Netflix θα περιέχει διαφημίσεις σε ένα συγκεκριμένο πακέτο. Και όλο αυτό γιατί είχε ένα απογοητευτικό τρίμηνο, χάνοντας 200.000 συνδρομητές. Έτσι, οι διαφημίσεις σε μία πιο φθηνή συνδρομή, φαίνεται πως είναι μονόδρομος για την υπηρεσία, ώστε να αποκτήσει νέους πελάτες.

Έχουμε αφήσει ένα μεγάλο τμήμα πελατών, οι οποίοι μας λένε ότι το Netflix είναι πολύ ακριβό και δεν τους πειράζει αν έχει διαφημίσεις. Θα προσθέσουμε ένα tier με διαφημίσεις. Γι’ αυτούς που λένε “Γεια, θέλω χαμηλότερη τιμή και θα παρακολουθώ με διαφημίσεις”.

Ο Sarantos επιβεβαίωσε, επίσης, ότι το Netflix βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε συζητήσεις με διάφορες εταιρίες διαφημίσεων.

Μένει, λοιπόν, να δούμε, αν το νέο πακέτο του Netflix πρόκειται να λύσει τα προβλήματα που έχει τον τελευταίο καιρό με τους συνδρομητές του, καθώς η τιμή της μετοχής του έχει μειωθεί.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα φτάσει αυτό το νέο πακέτο της υπηρεσίας, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.