Ετοιμαστείτε να γελάσετε με τη ψυχή σας γιατί ο Mr. Bean έρχεται στο Netflix!

Με μία παλιά ταινία για τους fans και μόνο!
30 Απριλίου 2024 16:58
Ετοιμαστείτε να γελάσετε με τη ψυχή σας γιατί ο Mr. Bean έρχεται στο Netflix!

Είστε λάτρεις του θρυλικού χαρακτήρα Mr. Bean; Τότε να σας πούμε να προετοιμαστείτε από τώρα για να γελάσετε με τη ψυχή σας, καθώς μόλις έγινε γνωστό, ότι μία ταινία με τον χαρακτήρα του Rowan Atkinson θα παίζει στο Netflix σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, το Netflix Ελλάδας ανέβασε ένα νέο βίντεο στο YouTube, στο οποίο αποκάλυψε ότι από την 1η Μαΐου θα παίζει στην πλατφόρμα το Bean: Η υπέρτατη ταινία καταστροφής που είχε κυκλοφορήσει το 1997. Πρόκειται για μία από τις πιο εμβληματικές ταινίες του θρυλικού αυτού χαρακτήρα, ο οποίος έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και μοιράζει γέλια στους θεατές από τα ‘90s.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας είχε αναλάβει ο Mel Smith, ενώ ο Atkinson μαζί με τους Richard Curtis και Robin Driscoll είχαν γράψει το σενάριο. Εκτός από τον Atkinson παίζουν στην ταινία και οι Peter MacNicol, John Mills, Pamela Reed, Harris Yulin, Burt Reynolds, Larry Drake, Danny Goldring και άλλοι.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

Έχοντας μια ροπή προς την καταστροφή, ο αδέξιος κος Μπιν ταξιδεύει στο Λος Άντζελες ως φύλακας ενός διάσημου πίνακα. Όλα όμως πηγαίνουν ξεκαρδιστικά στραβά.

Το Bean: Η υπέρτατη ταινία καταστροφής θα παίζει στο Netflix από την 1η Μαΐου.