Το Maestro του Παπακαλιάτη και πάλι στην κορυφή του Netflix

Κατάφερε να κερδίσει την κορυφή στην Ελλάδα
20 Μαΐου 2024 10:22
Το Maestro του Παπακαλιάτη και πάλι στην κορυφή του Netflix

Στις 16 Μαίου κυκλοφόρησε στο Netflix η 2η σεζόν του Maestro και παρόλο που πολλοί περίμεναν για να την παρακολουθήσουν, το Bridgerton, το οποίο και αυτό κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα, κατάφερε να το ξεπεράσει σε προβολές τις πρώτες μέρες.

Ωστόσο, το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεπέρασε την εν λόγω λατρεμένη σειρά με την 3η σεζόν της και αυτή τη στιγμή έχει τη νούμερο 1 θέση στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, το Maestro βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της υπηρεσίας, με το Bridgerton να ακολουθεί και την πεντάδα να κλείνουν τα Ashley Madison Sex, Lies & Scandal, Baby Reindeer και Thank You, Next.

Στην 6η θέση έχουμε το Bodkin, στην 7η τα νέα επεισόδια του Blood of Zeus, στην 8η το The Asunta Case και την δεκάδα κλείνουν τα A Man in Full και The Gentlemen.

Ακολουθεί η λίστα με τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix στη χώρα μας σήμερα:

  1. Maestro
  2. Bridgerton
  3. Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal
  4. Baby Reindeer
  5. Thank You, Next
  6. Bodkin
  7. Blood of Zeus
  8. The Asunta Case
  9. A Man in Full
  10. The Gentlemen

Λίγα λόγια για το Maestro:

Η σύνοψη του Maestro: Ένας μουσικός πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων.

Στο Maestro πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Η 2η σεζόν του Maestro παίζει ήδη στο Netflix, ενώ όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν από το Mega, τα επεισόδια παίζουν κάθε εβδομάδα.