Netflix: Έρχεται το πακέτο με τις διαφημίσεις όσο “παλεύει” να σταματήσει την κοινή χρήση κωδικών

Έρχονται σημαντικές αλλαγές στην πλατφόρμα
11 Μαΐου 2022 08:18
Netflix: Έρχεται το πακέτο με τις διαφημίσεις όσο “παλεύει” να σταματήσει την κοινή χρήση κωδικών

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που σας ενημερώσαμε πως το Netflix ετοιμάζει ένα φθηνότερο συνδρομητικό πακέτο με διαφημίσεις και τώρα, στη δημοσιότητα ήρθαν νέες πληροφορίες. Για να "πρασινίσει", λοιπόν, ξανά τα στατιστικά και τα οικονομικά του αποτελέσματα, ο co-CEO, Reed Hastings, είχε αποκαλύψει πως στα σκαριά είναι και ένα νέο, πιο προσιτό, συνδρομητικό πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει διαφημίσεις.

Σύμφωνα με το The New York Times, το Netflix μάλλον θα κυκλοφορήσει αυτό το νέο πακέτο πολύ νωρίτερα απ’ όσο περίμεναν όλοι. Η διοίκηση της streaming υπηρεσίας ανέφερε στους υπαλλήλους της ότι η νέα αυτή βαθμίδα που βασίζεται στις διαφημίσεις, θα μπορούσε να ξεκινήσει έως το τέλος του 2022, σαφώς νωρίτερα από αυτό που είχε αρχικά προγραμματίσει η εταιρία.

Συγκεκριμένα, το Netflix εξήγησε ότι αυτό το πακέτο θα ξεκινήσει μάλλον τους τελευταίους μήνες του 2022, από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο. Ταυτόχρονα με αυτό, θα εντείνει τις προσπάθειές της για να σταματήσει την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης, μια αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και αρκετό καιρό.

Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό αν το πακέτο με τις διαφημίσεις θα κυκλοφορήσει απευθείας παντού ή θα καταφθάσει σε “κύματα”. Για περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.