Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα παίξουν στο Spy Kids του Netflix

Το franchise που αγαπήθηκε και στη χώρα μας επιστρέφει
26 Ιουνίου 2022 11:18
Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα παίξουν στο Spy Kids του Netflix

Το Netflix πρόκειται να φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα franchise που έχει αγαπηθεί αρκετά και στη χώρα μας. Ο λόγος γίνεται για το Spy Kids ή αλλιώς "Μίνι Πράκτορες", το οποίο οδεύει στην streaming υπηρεσία ως νέα ταινία, δια χειρός μάλιστα του Robert Rodriguez.

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης των Spy Kids ταινιών θα επιστρέψει στο σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή του νέου 'Spy Kids' για το Netflix, που αναμένεται να είναι ένα "reimagine για μια νέα γενιά", όπως είχαμε μάθει πρόσφατα.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση με τους ηθοποιούς που θα παίξουν στην ταινία των Netflix, Skydance και Spyglass και δεν είναι άλλοι από τους Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Zachary Levi (Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok), Everly Carganilla και Connor Esterson.

Στο πρωτότυπο Spy Kids πρωταγωνίστησαν οι Antonio Banderas και Carla Gugino ως δύο πράκτορες που απήχθησαν, με τα δύο παιδιά τους (Alexa Penavega και Dary Sabara) να καλούνται να τους σώσουν, την ώρα που αντιμετωπίζουν την αποκάλυψη των οικογενειακών μυστικών τους.

Η κίνηση αυτή του Netflix όπως σημειώνεται από διάφορες πηγές, απορρέει από το γεγονός ότι θα δώσει έμφαση σε φιλικό προς την οικογένεια περιεχόμενο, μετά την τεράστια επιτυχία του The Adam Project με τον Ryan Reynolds.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.