Οι "Μίνι Πράκτορες" επιστρέφουν με τον Robert Rodriguez και για χάρη του Netflix  

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης του franchise στη νέα Spy Kids ταινία

Οι "Μίνι Πράκτορες" επιστρέφουν με τον Robert Rodriguez και για χάρη του Netflix

Θυμάστε τους "Μίνι Πράκτορες"; Κάποιοι από εσάς θα μεγαλώσατε με αυτή την ταινία και τώρα ανακοινώθηκε πως θα επιστρέψουν. Πράγματι το franchise του Spy Kids οδεύει προς Netflix και ετοιμάζεται μια νέα ταινία δια χειρός μάλιστα του Robert Rodriguez, η οποία μάλιστα ανακοινώνεται 21 χρόνια ακριβώς μετά την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας το 2001. 

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης των Spy Kids ταινιών θα επιστρέψει στο σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή του νέου 'Spy Kids' για το Netflix, που αναμένεται να είναι ένα "reimagine για μια νέα γενιά", όπως αναφέρει η ανακοίνωση. Αν και δεν έγιναν πολλές πληροφορίες γνωστές, το σίγουρο είναι ότι θα συστηθούμε σε μια νέα οικογένεια πρακτόρων. 

Στο πρωτότυπο Spy Kids πρωταγωνίστησαν οι Antonio Banderas και Carla Gugino ως δύο πράκτορες που απήχθησαν, με τα δύο παιδιά τους (Alexa Penavega και Dary Sabara) να καλούνται να τους σώσουν, την ώρα που αντιμετωπίζουν την αποκάλυψη των οικογενειακών μυστικών τους. 

Ο Robert Rodriguez πρόσφατα έκανε μια βόλτα από το σύμπαν του Star Wars σκηνοθετώντας επεισόδια του The Mandalorian, ενώ δημιούργησε το "The Book of Boba Fett" σκηνοθετώντας μάλιστα και αρκετά επεισόδιά του. 

Η κίνηση αυτή του Netflix όπως σημειώνεται από διάφορες πηγές, απορρέει από το γεγονός ότι θα δώσει έμφαση σε φιλικό προς την οικογένεια περιεχόμενο, μετά την τεράστια επιτυχία του The Adam Project με τον Ryan Reynolds. 

Στο box office το franchise έχει αποφέρει πάνω από $550 εκατ. παγκοσμίως και ακολούθησαν οι ταινίες: Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (2002), Spy Kids 3-D: Game Over (2003) και Spy Kids: All The Time in the World (2011)