O Chris Evans θέλει να επιστρέψει στο MCU αλλά όχι ως Captain America (ΒΙΝΤΕΟ)

Ψήνεται -κανονικά- να επιστρέψει ως Human Torch
19 Ιουνίου 2022 15:43
O Chris Evans θέλει να επιστρέψει στο MCU αλλά όχι ως Captain America (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Chris Evans προμοτάρει αυτόν τον καιρό το "Lightyear" της Pixar και στις συνεντεύξεις που παραχωρεί οι ερωτήσεις για το μέλλον του -εάν υπάρχει- στη Marvel συνεχίζονται. 

Έχοντας δηλώσει πως βλέπει πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Captain America, εξέφρασε πως θα ήθελε να επιστρέψει στο MCU αλλά στο ρόλο ενός άλλου πασίγνωστου ήρωα. 

Μιλώντας στο MTV News ο Evans αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εάν θα επέστρεφε ως Johnny Storm στους Fantastic Four, με τον ίδιο να ακούγεται ενθουσιασμένος:

Θεέ μου δε θα ήταν τέλειο; Κανένας όμως δεν με έχει ρωτήσει για αυτό. Θέλω να πω δεν μοιάζω ακριβώς όπως ήμουν τότε. Ήταν 15 σχεδόν 20 χρόνια πριν. Ω Θεέ μου γέρασα. Αγαπώ όμως τον χαρακτήρα αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν κάνουν κάτι τώρα με τους Fantastic Four;

Σε εκείνο το σημείο ο δημοσιογράφος τόνισε ότι θα μπορούσε να παίξει έναν από τους άπειρους variants του Human Torch που συνυπάρχουν στο Multiverse -ένα concept που το Doctor Strange in the Multiverse of Madness παρουσίασε για τα καλά, με τον Evans να απαντά:

Ναι, νομίζω πως ισχύει αυτό. Θέλω να πω ποιος μπορεί να ξέρει; Όλα παίζουν. Θα το λάτρευα. Αυτό μάλιστα θα ήταν πιο εύκολο να το δεχτώ ως πρόταση αντί να επιστρέψω ως Cap. Με νιώθεις; Ο Cap είναι πολύτιμος για εμένα και δε θέλω να χαλάσω μια όμορφη εμπειρία.

Αλλά ο Johnny Storm νομίζω ότι δεν πήρε αυτό που του δικαιούνταν. Ήταν σε μια περίοδο πριν η Marvel βρει τα βήματά της. Λάτρεψα τον ρόλο οπότε...ποιος ξέρει;

Δείτε τη συνέντευξή του:

O Evans άλλωστε πριν γίνει ευρέως γνωστός ως Captain America, έπαιξε πολλά χρόνια πριν τον Johnny Storm aka Human Torch στο Fantastic Four του 2005 και στο Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer του 2007.