Star Wars: Η ταινία του Taika Waititi δε θέλει να στηρίζεται σε κληρονομιές και Skywalkers

Ο σκηνοθέτης του Thor: Love & Thunder εξηγεί γιατί θέλει να κάνει κάτι εντελώς καινούργιο
16 Ιουνίου 2022 11:46
Star Wars: Η ταινία του Taika Waititi δε θέλει να στηρίζεται σε κληρονομιές και Skywalkers

Αυτό που έγινε αντιληπτό μετά το Star Wars Celebration και τα λόγια της Kathleen Kennedy της Lucasfilm είναι πως το Star Wars σύμπαν θα προχωρήσει μετά τη sequel τριλογία με τις ταινίες που βρίσκονται υπό ανάπτυξη. 

Φαίνεται πως ειδικά η Star Wars ταινία του Taika Waititi θα κάνει ακριβώς αυτό το βήμα. Ο σκηνοθέτης του Thor: Love & Thunder μίλησε στο Total Film για την δική του Star Wars ταινία και αποκάλυψε ότι δε θέλει να ασχοληθεί με κληρονομιές, παππούδες χαρακτήρων και τους Skywalkers γενικότερα, αλλά θέλει να επεκτείνει το σύμπαν και να δώσει έναν αέρα ανανέωσης. 

"Νομίζω ότι το Star Wars σύμπαν πρέπει να επεκταθεί. Δε νομίζω ότι είμαι χρήσιμος στο σύμπαν αυτό κάνοντας μια ταινία που όλοι θα λένε "Α, τέλεια να τα σχέδια του Millenium Falcon, α να τη και η γιαγιά του Chewbacca. Όλα αυτά στέκονται από μόνα τους. Θα ήθελα να το πάω σε ένα καινούργιο μέρος και να δημιουργήσω νέους χαρακτήρες και απλώς να επεκτείνω τον κόσμο, αλλιώς θα μοιάζει με μια πολύ περιορισμένη ιστορία. 

Η Kathleen Kennedy έχει δηλώσει ότι η Lucasfilm δεν περιορίζεται σε τριλογίες για να διηγηθεί ιστορίες εντός του Star Wars, καθώς το σύμπαν έχει επεκταθεί βαθύτατα μέσα από το Disney Plus. "Διστάζω να χρησιμοποιών τον όρο τριλογία πλέον επειδή το Star Wars είναι πολύ παραπάνω πλέον από μια επίμονη αφήγηση" είχε πει η Kennedy. 

Εκτός από την παραπάνω Star Wars ταινία του Waititi, έχει ακουστεί πως αναπτύσσεται το "Rogue Squadron" σε σκηνοθεσία Patty Jenkins και μια Star Wars ταινία σε παραγωγή Kevin Feige.. Πρόσφατα μάθαμε ότι η τριλογία του Rian Johnson έχει παραγκωνιστεί προς το παρόν.