Θα προχωρήσουν οι Star Wars ταινίες πέραν της sequel τριλογίας; Η Lucasfilm απαντά

Δια στόματος της Kathleen Kennedy μαθαίνουμε που κατευθύνονται οι ταινίες του Star Wars
27 Μαΐου 2022 15:54
Θα προχωρήσουν οι Star Wars ταινίες πέραν της sequel τριλογίας; Η Lucasfilm απαντά

Ήταν εκκωφαντική η απουσία ανακοινώσεων για νέες Star Wars ταινίες στο Star Wars Celebration 2022 για αυτό και οι δημοσιογράφοι άρχισαν να ρωτούν τα στελέχη της Lucasfilm τι συμβαίνει με αυτές. 

Σαφώς τις απαντήσεις έδωσε η επικεφαλής, Kathleen Kennedy, η οποία αν και φειδωλά έδωσε μερικές νέες πληροφορίες για το που θα κατευθύνονται οι νέες ταινίες του Star Wars. Μιλώντας στο περιοδικό Empire στο πλαίσιο του Star Wars Celebration αποκάλυψε ότι οι νέες ταινίες θα προχωρήσουν πέραν της sequel τριλογίας: 

Προχωράμε πέρα από τα sequels στο κομμάτι των ταινιών. Η εποχή των sequels είναι κάτι που το αναφέρουμε συχνά σχετικά με το που κατευθυνόμαστε στις ταινίες και το κατά πόσο μακριά θα πάμε από εκεί. Σε εκείνο το κομμάτι είναι που εστιάζουμε. 

Δεν αποκλείεται η πρώτη ταινία που θα προχωρήσει χρονικά πέρα από τα sequels να είναι αυτή σε σκηνοθεσία Taika Waititi, η οποία μάθαμε ότι θα είναι η πρώτη από τις καινούργιες που θα κυκλοφορήσουν. 

Έκτοτε έχουμε ακούσει πως αναπτύσσεται το "Rogue Squadron" σε σκηνοθεσία Patty Jenkins, μια Star Wars ταινία σε παραγωγή Kevin Feige και μια ακόμη Star Wars ταινία σε σκηνοθεσία Taika Waititi του "Thor: Love and Thunder". Πρόσφατα μάθαμε ότι η τριλογία του Rian Johnson έχει παραγκωνιστεί προς το παρόν. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com, το κανάλι και τα social media των Unboxholics για πλούσιο υλικό από το Star Wars Celebration 2022 στο οποίο δίνουμε το παρών.