Beast: Ο Idris Elba “τα βάζει” με ένα λιοντάρι και πάνε όλα…κατά διαόλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Αύγουστο
25 Μαΐου 2022 22:42
Beast: Ο Idris Elba “τα βάζει” με ένα λιοντάρι και πάνε όλα…κατά διαόλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Beast είναι η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Idris Elba (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, The Suicide Squad), ο οποίος παίζει σε ένα νέο θρίλερ και υποδύεται έναν πατέρα που έχει παγιδευτεί για τα καλά σε μία επικίνδυνη κατάσταση μαζί με τις κόρες του.

Το Beast έρχεται σε σκηνοθεσία του Baltasar Kormákur (Everest) σε ένα σενάριο που έγραψε ο Ryan Engle (Rampage) από μια πρωτότυπη ιστορία του Jaime Primak Sullivan. Ο Sullivan υπηρετεί ως εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία μαζί με τον Bernard Bellew.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο Dr. Nate Daniels, είναι χήρος και πηγαίνει ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική μαζί με τις δύο κόρες του, μιας και εκεί συνάντησε για πρώτη φορά τη σύζυγό του. Εκεί βρίσκεται σε ένα καταφύγιο θηραμάτων που διαχειρίζεται ο Martin Battles, ένας παλιός οικογενειακός φίλος και βιολόγος. Όλα θα πάρουν μια άσχημα τροπή, μιας και αυτό το ταξίδι αναψυχής μετατρέπεται σε έναν τρομερό αγώνα επιβίωσης, όταν ένα λιοντάρι που έφυγε από λαθροκυνηγούς και βλέπει τώρα τους ανθρώπους ως εχθρούς, αρχίζει να τους καταδιώκει.

Το Beast θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.