Star Wars: Η Lucasfilm ορκίζεται να μην κάνει recasting εμβληματικών χαρακτήρων

Η εμπορική αποτυχία του Solo: A Star Wars Story ήταν πάθημα που έγινε μάθημα
18 Μαΐου 2022 21:11
Star Wars: Η Lucasfilm ορκίζεται να μην κάνει recasting εμβληματικών χαρακτήρων

Το λάθος του "Solo: A Star Wars Story" ορκίζεται να μην επαναλάβει η Lucasfilm στα μελλοντικά projects του σύμπαντος του Star Wars. 

Δια στόματος της προέδρου της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, μέσα από τη συνέντευξή της στο Vanity Fair, έρχεται η είδηση πως δεν πρόκειται να γίνει ξανά recasting των εμβληματικών χαρακτήρων του Star Wars, ύστερα από την εμπορική αποτυχία του "Solo". Η ίδια της δήλωσε:

Υπάρχουν στιγμές στη διάρκεια της πορείας που μαθαίνεις πράγματα. Τώρα μας φαίνεται απολύτως ξεκάθαρο πως δε γίνεται να το κάνουμε ξανά αυτό. 

Η ταινία που σκηνοθέτησε το 2018 ο Ron Howard -έχοντας περάσει από πολλά κύματα- πάτωσε στο box office και αποτελεί μέχρι και σήμερα η πιο αποτυχημένη εμπορικά ταινία του franchise με 393.3 εκατ. δολάρια στο box office. 

Στην ταινία ο Alden Ehrenreich κλήθηκε να μπει στα παπούτσια του Han Solo, τον οποίο υποδύθηκε ο Harrison Ford στην original τριλογία ταινιών. Η γενικότερη αίσθηση που επικράτησε σε κοινό και κριτικούς για την ερμηνεία του ήταν πως δεν κατάφερε να αγγίξει τη μαγεία και τη μαγκιά του διάσημου πιστολέρο και λαθρέμπορα του George Lucas. 

Μην εκπλαγείτε όμως εάν δούμε μελλοντικά στη σειρά του Lando Calrissian με τον Donald Glover, τον Solo του Harrison Ford με de-aged CGI και deepfake τεχνολογία, όπως τον Mark Hamill στα "The Mandalorian" και "Book of Boba Fett".