Πρώτη ματιά στον αγνώριστο Daniel Radcliffe και στο “WEIRD: The Al Yankovic Story” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα μέσα στη χρονιά για τη νέα ταινία
04 Μαΐου 2022 07:47
Πρώτη ματιά στον αγνώριστο Daniel Radcliffe και στο “WEIRD: The Al Yankovic Story” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχαμε δει μερικές backstage φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Daniel Radcliffe, ο οποίος ήταν εντελώς αγνώριστος μιας και μεταμορφώθηκε πλήρως για το ρόλο του στο WEIRD: The Al Yankovic Story. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε το πρώτο teaser του φιλμ και παίρνουμε μια καλύτερη γεύση από την ταινία, αλλά και τον Radcliffe ως Alfred Matthew Yankovic.

Η ταινία είναι σε παραγωγή των Roku και Funny or Die, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Eric Appel του Brooklyn Nine-Nine. Η ταινία πρόκειται να εξερευνήσει κάθε πτυχή της ζωής του Yankovic, από τη άνοδο του με επιτυχίες όπως το «Eat It» και το «Like a Surgeon» μέχρι τους τρομερούς έρωτές του με διασημότητες και τον περίφημο εξαχρειωμένο τρόπο ζωής του.

Εκτός από τον Radcliffe πρωταγωνιστούν επίσης οι Rainn Wilson, Evan Rachel Wood, Julianne Nicholson, Toby Huss, James Preston Rogers και Jimmy Walker Jr.

O "Weird Al" Yankovic δήλωσε πρόσφατα:

Όταν κυκλοφόρησε η τελευταία μου ταινία, “UHF” το 1989, είχα δώσει υπόσχεση στους fans μου ότι θα κυκλοφορώ μία ταινία μεγάλου μήκους κάθε 33 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που λέω τώρα ότι είμαστε εντός προγράμματος.

Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που ο Daniel Radcliffe θα με ενσαρκώσει στην ταινία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός είναι ο ρόλος για τον οποίο θα τον θυμούνται οι μελλοντικές γενιές.

Το WEIRD: The Al Yankovic Story θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.