Αγνώριστος ο Daniel Radcliffe με κοιλιακούς και εμφάνιση...“Walter White“ (ΦΩΤΟ)

Η μεταμόρφωση του άλλοτε σταρ των Χάρι Πότερ ταινιών έχει σοκάρει τους χρήστες στα social media
30 Αυγούστου 2023 23:40
Αγνώριστος ο Daniel Radcliffe με κοιλιακούς και εμφάνιση...“Walter White“ (ΦΩΤΟ)

Πραγματικά αγνώριστος εμφανίστηκε ο Daniel Radcliffe, άλλοτε ποτέ πρωταγωνιστής των ταινιών "Χάρι Πότερ", στην τηλεοπτική σειρά του καναλιού TBS όπου παίζει, με τίτλο "Miracle Workers". 

Ο 34χρονος πλέον ηθοποιός κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του ρόλου του "Sid" ενός μετα-αποκαλυπτικού πολεμιστή που θυμίζει "Mad Max", καθώς στο φινάλε του "Miracle Workers" εμφανίστηκε σε άψογη φυσική κατάσταση, με κοιλιακούς αλλά και λευκό σλιπάκι που παρέπεμπε στον... Walter White του "Breaking Bad".

Αφού κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε εν μέσω του επεισοδίου και έβγαλε την πανοπλία του, μένοντας μόνο με το εσώρουχό του, σε κατάσταση αμόκ τα έβαλε με μια στρατιά από ρομπότ, πετσοκόβοντας τα μηχανικά χέρια και πόδια τους αλλά και διάφορα άλλα κακοποιά στοιχεία. 

Οι χρήστες στα social media σχολίασαν την εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Ντάνιελ Ράντκλιφ για τις ανάγκες του τηλεοπτικού του ρόλου, αφού ο κόσμος δεν τον έχει συνηθίσει να τον βλέπει έτσι. Άλλοι βέβαια τον παρομοίασαν και ως τον ιδανικό επόμενο Wolverine, κάνοντας τα ανάλογα photoshop, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον αγνώριστο Ντάνιελ Ράντκλιφ: 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε ημίγυμνος ο Ράντκλιφ καθώς για τις ανάγκες του ρόλου του Equus σε μια παράσταση στο Broadway, εμφανίστηκε στη σκηνή εντελώς γυμνός. 

Τσεκάρετε επίσης την ιστορία που ο σταρ των Harry Potter ταινιών κορόϊδεψε τους παπαράτσι, πατώντας εδώ