Η ιστορία του Daniel Radcliffe που κάποτε κορόιδεψε τους παπαράτσι

Είχε τους λόγους του
03 Αυγούστου 2023 11:53
Η ιστορία του Daniel Radcliffe που κάποτε κορόιδεψε τους παπαράτσι

Το γνωρίζατε ότι ο διάσημος ηθοποιός Daniel Radcliffe φορούσε κάποτε τα ίδια ρούχα για 3 ή και 4 μήνες όπως είχε πει δημόσια, για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο; Ο πρωταγωνιστής των Harry Potter ταινιών, ήρθε αντιμέτωπος με εκνευριστικούς παπαράτσι όταν έπαιζε σε ένα θεατρικό έργο στο Λονδίνο για κάποιους μήνες. Μπορεί να έγινε πολύ γρήγορα διάσημος λόγω των ταινιών Harry Potter και οι παπαράτσι να τον κυνηγούσαν από μικρή ηλικία, ωστόσο φαίνεται ότι ένιωσε άβολα αρκετά χρόνια μετά τη δημοτικότητά του.

Εκείνος είχε δηλώσει σε διάφορες εκπομπές ότι φορούσε -σκόπιμα- την ίδια ενδυμασία για τόσους πολλούς μήνες όταν τελείωνε την παράστασή του στο Λονδίνο, έτσι ώστε οι φωτογραφίες που τον τραβούσαν οι παπαράτσι να μην έχουν καμία αξία στα περιοδικά.

Το έργο που έπαιζε ήταν το Equus του West End και φαίνεται ότι κάθε βράδυ πολλοί ενοχλητικοί παπαράτσι βρίσκονταν έξω από το θέατρο Gielgud και τον έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο. Ο Radcliffe συνειδητοποίησε πολύ γρήγορα τι συμβαίνει και βρήκε έναν τρόπο για να τους κοροϊδέψει.

Ο Daniel Radcliffe συνειδητοποίησε ότι όλοι οι συντάκτες και οι δημοσιογράφοι μεγάλων εφημερίδων, περιοδικών και sites δε θα αγόραζαν τις ίδιες φωτογραφίες από τους παπαράτσι κάθε μέρα και σκέφτηκε ότι με αυτόν τον τρόπο θα τους κάνει να εξαφανιστούν και…το πέτυχε. Φυσικά, πολλές από αυτές τις φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί υπάρχουν ακόμα και στο Google, στις οποίες βλέπουμε τον σταρ του Harry Potter με τα ίδια ακριβώς ρούχα.

Στην Kelly Clarkson και στην εκπομπή The Kelly Clarkson Show είχε πει:

Kelly Clarkson: Φορούσες την ίδια ενδυμασία για 6 μήνες;

Δεν ήταν 6 μήνες, αλλά νομίζω ήταν περίπου 3 ή 4. Γιατί έκανα μια παράσταση στο Λονδίνο και κάθε μέρα έβλεπα τους ίδιους παπαράτσι έξω από το θέατρο. Εγώ τεμπέλιαζα και δεν άλλαξα ρούχα για κάποιες μέρες και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι είχαν εξαφανιστεί. Μετά κατάλαβα ότι αυτό μπορεί να έγινε επειδή φορούσα τα ίδια ρούχα, οπότε όλες οι φωτογραφίες που με τραβούσα ήταν λες και ήταν από την ίδια ακριβώς μέρα. Οπότε σκέφτηκα ότι θα φοράω τα ίδια ακριβώς ρούχα κάθε μέρα και έτσι δεν επέστρεψαν ποτέ.

Δείτε το απόσπασμα

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια Kelly Clarkson του υπενθύμισε αυτό το σκηνικό λέγοντας παράλληλα ότι αυτό το βρίσκει εξαιρετικό και ότι ίσως κλέψει αυτή την ιδέα και για τον εαυτό της.

Επίσης, κάποτε ένας φίλος του του είχε δώσει ένα τζάκετ που είχε φτιαχτεί από ένα ειδικό ύφασμα, έτσι ώστε εάν κάποιος παπαράτσι τον τραβούσε φωτογραφία, εκείνη έβγαινε περίεργα λες και υπήρχε flash και φώτιζε ολόκληρη.

Άλλωστε έχει γίνει και κάτι σαν «meme» με τον Daniel Radcliffe και τους paparazzi, καθώς πολλές φορές τον έχουν βγάλει διάφορες όχι και τόσο κολακευτικές θα έλεγε κανείς φωτογραφίες, όπως είχε δηλώσει άλλωστε και παλιότερα στον Conan O'Brien.