O Daniel Radcliffe απαντά στις φήμες για τον Wolverine μέσω ανιχνευτή ψεύδους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Aλά Andrew Garfield στο “No Way Home“
19 Οκτωβρίου 2023 11:15
O Daniel Radcliffe απαντά στις φήμες για τον Wolverine μέσω ανιχνευτή ψεύδους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακριβώς ένα χρόνο μετά τις δηλώσεις του ότι δεν τον ενδιαφέρει να παίξει τον Wolverine στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ (Daniel Radcliffe) ήρθε ξανά αντιμέτωπος με την ίδια ερώτηση και τις φήμες που έχουν φουντώσει ειδικά και μετά την ολοκληρωτική μεταμόρφωση της φυσική του κατάστασης για τη σειρά "Miracle Workers"

Ο 34χρονος ηθοποιός που γνωρίσαμε όλοι ως "Χάρι Πότερ" στις ομώνυμες ταινίες πέρασε από τον ανιχνευτή ψεύδους σε μια σπέσιαλ συνέντευξη για το περιοδικό Vanity Fair που τον έφερε αντιμέτωπο με τις αλήθειες και τα ψέματά του. Συγκεκριμένα, οι συμπρωταγωνιστές του στο μιούζικαλ "Merrily We Roll Along", Jonathan Groff και Lindsay Mendez τον ρώτησαν αν ήταν αυτός που ξεκίνησε τις φήμες πως θα είναι ο νέος Wolverine. 

Φυσικά το αρνήθηκε αλλά αυτό που προκαλεί υποψίες είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κατευνάσει τις φήμες λέγοντας: "Τουμπάνιασα γιατί είμαι εμμονικός και θέλω να... Έχετε δει τους γονείς μου, είναι τρελαμένοι με τη φυσική τους κατάσταση. Οπότε αυτό είναι κάτι που διαδόθηκε, αλλά όχι δεν είμαι ο Wolverine. Με κολακεύει αλλά δεν είμαι". 

Αν θυμάστε με παρόμοιο τρόπο ο Andrew Garfield αρνούνταν ότι έπαιζε ως Spider-Man στο "Spider-Man: No Way Home" σε κάθε του συνέντευξη. Ένα ακόμη στοιχεί που προδίδει το...ψέμα του Radcliffe στον ανιχνευτή ψεύδους, όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, είναι το σχόλιο του Groff ο οποίος λέει "Έχει λιγότερη πλάκα από όσο περίμενα γιατί δε θέλω να τον εκθέσω.", υπονοώντας ότι ίσως να ξέρει κάτι παραπάνω και να αφήνει τον Radcliffe να πει τις τυποποιημένες PR κουβέντες του. 

"Είναι καθαρά μια φήμη από την περιοδεία Τύπου- λέω κάτι, και στη συνέχεια, περιστασιακά, βαριέμαι να απαντώ με αυτόν τον τρόπο, οπότε λέω κάτι διαφορετικό, και αυτό το πυροδοτεί ξανά. Απλά δεν έπρεπε να ανοίξω το στόμα μου". είπε στο GQ τον Οκτώβριο του 2022. 

Αν ο Radlcliffe εμφανιστεί π.χ. στο Deadpool 3 ως variant του Wolverine του Hugh Jackman ή σε κάποιο άλλο project ή ακόμη και να τον αντικαταστήσει στο MCU, αυτό μένει να φανεί. Μέχρι τότε όλα τα παραπάνω αποτελούν φήμες. 

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεών του στο 6:28 του παρακάτω βίντεο: