O Bill Murray μιλά δημόσια για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στο πλατό του "Being Mortal" (BINTEO)

Αποκαλύπτει τι συνέβη με το περιστατικό στο πλατό της νέας του ταινίας
01 Μαΐου 2022 16:24
O Bill Murray μιλά δημόσια για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στο πλατό του "Being Mortal" (BINTEO)

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως πάγωσε η παραγωγή του "Being Mortal" της νέας ταινίας του Bill Murray σε σκηνοθεσία Aziz Ansari, εξαιτίας ενός περιστατικού ανάρμοστης συμπεριφοράς το οποίο καταγγέλθηκε και η Searchlight Pictures ξεκίνησε να ερευνά. 

Παρά το ότι ακόμη ερευνάται η καταγγελία, ο Bill Murray έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για αυτό όσο το δυνατόν πιο ειλικρινά μπορούσε. Μιλώντας στο CNBC για το περιστατικό αναφέρθηκε λέγοντας τα εξής: 

Έκανα κάτι που νόμιζα ότι ήταν αστείο σε μια γυναίκα συνάδελφό μου, κάτι που δεν εκλήφθηκε με αυτόν τον τρόπο. 

Λέγεται ότι αυτή η συνάδελφος είναι η Keke Palmer, η συμπρωταγωνίστρια του Murray στην κωμική ταινία, όπου παίζει μαζί τους και ο Seth Rogen. O Murray από την πλευρά φάνηκε να καταλαβαίνει το λάθος του λέγοντας: 

Η εταιρία, το στούντιο παραγωγής ήθελαν να κάνουν το σωστό οπότε ήθελαν να το τσεκάρουν, να το ερευνήσουν και σταμάτησαν την παραγωγή. Όσον αφορά το τώρα, συζητάμε, και προσπαθούμε να τα βρούμε μεταξύ μας. Νομίζω πως εκεί βρίσκεται το θέμα στη μεταξύ μας γαλήνη. Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες. Αρέσει ο ένας τη δουλειά του άλλου. Συμπαθιόμαστε νομίζω και εάν δεν μπορούμε να τα βρίσκουμε και να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεργαζόμαστε ή πόσο μάλλον να κάνουμε μια ταινία. 

"Ήταν ιδιαίτερα επιμορφωτικό για μένα και νιώθω πως εάν δεν το αντιληφθώ αυτό, ξέρετε...ο κόσμος είναι διαφορετικός από ότι όταν ήμουν μικρό παιδί. Αυτό που νόμιζα ότι ήταν αστείο όταν ήμουν μικρός δεν είναι απαραίτητα το ίδιο με το τι θεωρείται αστείο τώρα. Τα πράγματα αλλάζουν, οι καιροί αλλάζουν και είναι σημαντικό για μένα να το βρω τι φταίει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι τι είναι καλύτερο για το άλλο άτομο. Το σκέφτηκα και έαν δεν είναι το καλύτερο για εκείνο, δεν μετράει το τι θα συμβεί σε μένα." είπε μεταξύ άλλων. 

Για το τι θα συμβεί με την πραγωγή του "Being Mortal" μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. 

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής του: 

Tags: