O Bill Murray στο MCU - Θα παίξει στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ακόμη όμως ο ρόλος του παραμένει μυστήριο
27 Οκτωβρίου 2021 08:32
O Bill Murray στο MCU - Θα παίξει στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios υποδέχεται έναν ακόμη θρυλικό ηθοποιό του Χόλιγουντ στις τάξεις του και αυτή τη φορά πρόκειται για τον Bill Murray.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στη γερμανική ιστοσελίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, στο πλαίσιο της προώθησης του The French Dispatch του Wes Anderson όπου πρωταγωνιστεί, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πρώτης του ταινίας για λογαριασμό της Marvel.

Ποιος ο ρόλος του στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania;

Πριν μερικές εβδομάδες είχαν ακουστεί φήμες πως ο σωσίας του εμφανίστηκε στο πλατό του Ant-Man and the Wasp: Quantumania, επομένως τα λόγια του Murray ήρθαν απλά για να επιβεβαιώσουν τις φήμες. Ο Murray είπε χαρακτηριστικά:

Ξέρετε πρόσφατα έκανα μια ταινία για τη Marvel. Ίσως να μη σας πω αλλά δε πειράζει. Όπως και να έχει κάποιοι άνθρωποι ξαφνιάστηκαν που αποφάσισα να κάνω ένα τέτοιο project αλλά για εμένα ένα πράγμα ήταν ξεκάθαρο: Γνωρίζω τον σκηνοθέτη και τον συμπαθώ πάρα πολύ.

"Ήταν αστείος, ταπεινός και όλα όσα θες από έναν σκηνοθέτη. Και με την cheerleader ιστορία του "Bring It On" που έκανε πριν από χρόνια και πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ταινία. Οπότε συμφώνησα παρόλο που δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι τεράστιες κόμικ διασκευές σαν ηθοποιό."

Ο θρυλικός ηθοποιός των "Ghostbusters", "Groundhog Day" και "Lost in Translation" εξήγησε περαιτέρω την απρόσμενη απόφασή του να πει το "Ναι" στη Marvel και τον Kevin Feige

"Ας το θέσουμε έτσι: ο σκηνοθέτης είναι καλό παιδί και τώρα μπορώ να πω δοκίμασα την εμπειρία να γυρίζω μια ταινία Marvel. Ωστόσο, δε νομίζω ότι χρειάζομαι την ίδια εμπειρία για δεύτερη φορά. Και για να επιστρέψω στην προηγούμενη ερώτησή σας, έχω γενικά ένα καλό σερί και προαίσθημα με το να αποφεύγω τις σαχλαμάρες αυτής της βιομηχανίας. Ευτυχώς οι περισσότεροι καλλιτέχνες είναι καλοί άνθρωποι. Τουλάχιστον έτσι εγώ το νιώθω με τους φίλους μου."

Στο Ant-Man 3 γνωρίζουμε πως ο Jonathan Majors θα επιστρέψει στο ρόλο του μεγάλου κακού του "Kang", μετά το ντεμπούτο του στο "Loki", μαζί με τους Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer και Michael Douglas

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου 2023.