Ο Bill Murray κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά – Πάγωσαν τα γυρίσματα του Being Mortal

Άγνωστο τι ακριβώς συνέβη
22 Απριλίου 2022 18:21
Ο Bill Murray κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά – Πάγωσαν τα γυρίσματα του Being Mortal

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα έγινε γνωστό πως η εταιρία παραγωγής ταινιών Searchlight πάγωσε τα γυρίσματα του Being Mortal. Τώρα, μέσα από ένα αποκλειστικό του ρεπορτάζ, το Deadline αποκαλύπτει πως ο λόγος είναι ότι υπήρξε καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά από τον Bill Murray.

Για την ώρα διεξάγονται έρευνες και δεν είναι ακόμη γνωστό τι ακριβώς συνέβη με τον αστέρα του Hollywood, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες πασίγνωστες ταινίες, όπως το Groundhog Day, το Ghostbusters και το Lost in Translation. Συγχρόνως δεν έχει αποκαλυφθεί κάποια πληροφορία σχετικά με το μέλλον του Bill Murray στο Being Mortal και αν θα διατηρήσει το ρόλο του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του μέσου, ο Aziz Ansari, ο οποίος παίζει στην ταινία, κάνοντας συγχρόνως και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, δεν εμπλέκεται στην καταγγελία. Ομοίως, τα παράπονα δεν έγιναν ούτε από τον συμπρωταγωνιστή Seth Rogen.

Αξίζει να σημειωθεί πως η καταγγελία υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και τελικά η παραγωγή σταμάτησε τη Δευτέρα, καθώς συνεχίζεται η έρευνα και αποφασίζονται τα επόμενα βήματα. Το cast και το συνεργείο των γυρισμάτων ενημερώθηκαν για την αναστολή της παραγωγής χθες το βράδυ μέσα από μια επιστολή που εστάλη από το στούντιο.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Being Mortal είναι μια ταινία που βασίζεται στο βιβλίο του Atul Gawande, Being Mortal: Medicine and What Matters in the End. Τα γυρίσματά της είχαν ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου και οι πηγές του μέσου λένε ότι είχαν φτάσει στα μισά, πριν σταματήσει η παραγωγή αυτή την εβδομάδα. Το αρχικά πλάνο ήταν η ταινία να κυκλοφορήσει το 2023, κάτι που πλέον μοιάζει λιγότερο πιθανό.

Tags: