Τεράστια καθυστέρηση για την ταινία Super Mario Bros.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Nintendo
26 Απριλίου 2022 09:23
Τεράστια καθυστέρηση για την ταινία Super Mario Bros.

Ξέρουμε εδώ και καιρό ότι η Nintendo ετοιμάζει τη νέα Super Mario Bros. ταινία με πρωταγωνιστή τον Chris Pratt στο ρόλο του Mario, με την παραγωγή να έχει αναλάβει το στούντιο Illumination (Minions, Sing Movies). Τώρα, η ιαπωνική εταιρία μέσα από τα social media της αποκάλυψε ότι η animated ταινία του θρυλικού χαρακτήρα θα καθυστερήσει -αρκετά μάλιστα- και δε θα καταφθάσει τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους.

Αντ’ αυτού, το φιλμ θα λάβει μια πολύ μεγάλη καθυστέρηση, αφού πλέον αναμένεται να φτάσει στους κινηματογράφους την άνοιξη του 2023. Μάλιστα, την αναβολή την ανακοίνωσε ο ίδιος ο Shigeru Miyamoto μέσα από το Twitter της Nintendo, ο οποίος μεταξύ άλλων λέει πως μίλησε με τον παραγωγό Chris Meledandri της Illumination και αποφάσισαν να αναβάλουν την πρεμιέρα της ταινίας για τις 28 Απριλίου του 2023 για την αγορά της Ιαπωνίας και στις 7 Απριλίου 2023 για την αγορά των ΗΠΑ.

Ζητώ βαθύτατα συγγνώμη, αλλά υπόσχομαι ότι θα αξίζει την αναμονή.

Για την ιστορία, το animated φιλμ “Super Mario Bros.” θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Αρχικά, ο Chris Pratt θα είναι ο Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor- Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Για περισσότερα σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.