Το Super Mario Bros. Wonder έκανε ρεκόρ πωλήσεων για το franchise στην Ευρώπη

Οι ευρωπαίοι gamers λατρεύουν ιδιαίτερα τη νέα περιπέτεια του Mario στο Switch
26 Οκτωβρίου 2023 17:13
Το Super Mario Bros. Wonder έκανε ρεκόρ πωλήσεων για το franchise στην Ευρώπη

Φαίνεται πως οι Ευρωπαίοι παίκτες λατρεύουν ιδιαίτερα τη νέα περιπέτεια του Super Mario στο Nintendo Switch. Πέραν από τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε φαίνεται ότι πραγματοποίησε και εξαιρετικές πωλήσεις. 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Nintendo μέσα από τα social media, το Super Mario Bros. Wonder έγινε το πιο γρήγορο σε πωλήσεις παιχνίδι του Super Mario franchise στην ιστορία, για την αγορά της Ευρώπης. Στην ίδια ανάρτηση ευχαρίστησε φυσικά τους πάντες για αυτό το αποτέλεσμα και το εξαιρετικό λανσάρισμα του νέου αποκλειστικού τίτλου του Switch. 

Ωστόσο το στατιστικό αυτό η Nintendo δεν το στήριξε περαιτέρω με κάποιους αριθμούς πωλήσεων, αν και αυτά συνήθως αποκαλύπτονται μέσω τρίτων εταιριών αλλά και μέσω της ίδιας στις τριμηνιαίες οικονομικές αναφορές της προς τους επενδυτές. 

Σε μια αγορά που υπάρχει δείγμα όπως αυτή της Μ. Βρετανίας, εκεί το Super Mario Bros. Wonder έκανε το τρίτο καλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία του franchise, πίσω από τα Super Mario Odyssey και Super Mario 3D All-Stars. 

Τις εντυπώσεις μας για το Super Mario Bros. Wonder που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, θα βρείτε πατώντας εδώ