Ψήνεται η ταινία “Super Smash Bros.“ που θα είναι η απάντηση της Nintendo στους Avengers

Το στιλ του MCU λέγεται ότι θα υιοθετήσει η Illumination για το σύμπαν της Nintendo
22 Δεκεμβρίου 2023 16:37
Ψήνεται η ταινία “Super Smash Bros.“ που θα είναι η απάντηση της Nintendo στους Avengers

Έρχεται το Nintendo Cinematic Universe; Αυτό φαίνεται τουλάχιστον πως ετοιμάζει η Nintendo σε συνεργασία με την Illumination μετά την πέρα από κάθε προσδοκία εμπορική επιτυχία της ταινίας "The Super Mario Bros. Movie", σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στα σοκάκια του διαδικτύου και των social media. 

Συγκεκριμένα, ο γνωστός insider @DanielRPK μετέδωσε από το Χ(πρώην Twitter) και το Patreon λογαριασμό του ότι η Illumination ετοιμάζει μια animated ταινία του Super Smash Bros., βασισμένη φυσικά στο γνωστό και λατρεμένο επί δεκαετίες fighting παιχνίδι της Nintendo, στο οποίο συμμετέχουν χαρακτήρες από κάθε παιχνίδι της αλλά και guest χαρακτήρες από άλλα πασίγνωστα franchises. 

Εν ολίγοις και η Nintendo ψάχνει να βρει τη δική της "MCU" φόρμουλα για το σύμπαν της, με στόχο η ταινία Super Smash Bros. να είναι η απάντησή τους στις ταινίες των Avengers -αλλά με χαρακτήρες όπως ο Link, ο Bowser, ο Luigi, ο Mario, η Samus των Metroid, ο Fox των Star Fox, ο Kirby, τα Pokemon, ο Donkey Kong και δεκάδες ακόμη. 

Η πρόταση της Illumination στους ιθύνοντες τη Nintendo είναι να δημιουργήσουν ένα κινηματογραφικό σύμπαν που θα οδηγήσει τελικά στην ταινία Super Smash Bros, όπως οι Avengers ταινίες στο σύμπαν της Marvel Studios. Αυτό φυσικά όμως θα απαιτήσει αρκετές spinoff ταινίες μέχρι να συμβεί. 

Να σημειωθεί επίσης ότι το 2024 θα είναι η χρονιά που το Super Smash Bros. franchise θα γιορτάσει την 25η του επέτειο, οπότε ίσως η Nintendo να επιφυλάσσει μια τέτοια ανακοίνωση.