Blue Beetle: Η Susan Sarandon τελικά αντί της Sharon Stone στο ρόλο της κακιάς

Η οσκαρική ηθοποιός θα παίξει απέναντι στον Xolo Mariduena
15 Απριλίου 2022 07:39
Blue Beetle: Η Susan Sarandon τελικά αντί της Sharon Stone στο ρόλο της κακιάς

Σε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής για το cast του Blue Beetle της DC, μαθαίνουμε από το The Wrap πως η Sharon Stone δε θα συμμετέχει, καθώς στη θέση της θα μπει η Susan Sarandon. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αντικαθιστά την Stone η οποία δεν συμφώνησε τελικά στο deal παρά τις διαπραγματεύσεις με την Warner Bros. και την DC Films, ώστε να υποδυθεί την Victoria Kord, μια καινούργια villain που θα συστηθεί στο lore μέσω της ταινίας. Ωστόσο, οι των comics γνωρίζουν πως το επίθετό της θυμίζει κάτι: τον Ted Kord έναν επιστήμονα που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που φόρεσε την εξωγήινη στολή του Blue Beetle. 

Έτσι ο Xolo Maridueña του "Cobra Kai" θα παίξει πλάι στην Sarandon, ως "Jaime Reyes" aka Blue Beetle. Μάλιστα θα υπάρχει κι άλλος κακός στο φιλμ ο Carapax the Indestructible Man που θα τον υποδύεται ο Raoul Max Trujillo του Mayans M.C.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη σύνοψη, γενικά, η ιστορία του θέλει τον Jaime Reyes, έναν μεξικανοαμερικανό που ζει στο Ελ Πάσο να ανακαλύπτει έναν εξωγήινο σκαραβαίο ονόματι Blue Beetle. Αυτός ο εξωγήινος εφάπτεται στην σπονδυλική του στήλη και του δίνει πανοπλία, ενισχυμένη δύναμη και ταχύτητα, καθώς και τη δυνατότητα να φτιάχνει όπλα και ασπίδες όπως ο Green Lantern. 

Το Blue Beetle θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Αυγούστου του 2023, ενώ αργότερα θα γίνει διαθέσιμο και στο HBO Max -εκεί όπου αρχικά προοριζόταν μόνο να προβληθεί.