Ο σταρ της σειράς Euphoria έριξε άκυρο στο νέο Superman και εξηγεί το γιατί

O Jacob Elordi αναφέρθηκε έμμεσα στα όσα ακούστηκαν για το casting του
14 Νοεμβρίου 2023 01:30
Ο σταρ της σειράς Euphoria έριξε άκυρο στο νέο Superman και εξηγεί το γιατί

Πριν από μερικούς μήνες όπου τα ονόματα για το ποιος θα είναι ο νέος Σούπερμαν της μεγάλης οθόνης πήγαιναν και ερχόντουσαν, ένα από αυτά πηγαινοερχόταν παραπάνω από τα υπόλοιπα και ήταν του Jacob Elordi, σταρ της σειράς "Εuphoria" και του φεστιβαλικού "Priscilla" της Sofia Coppola. 

Σε μια νέα συνέτνευξη του 27χρονου ηθοποιού στο περιοδικό GQ αναφέρθηκε εμμέσως στην υπόθεση του casting του ως Superman στο καινούργιο DC Universe του James Gunn. Χωρίς να κατονομάσει ότι πρόκειται για την ταινία "Superman: Legacy" αλλά αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για αυτή, αποκάλυψε τους λόγους που τελικά... έριξε άκυρο στην υπερπαραγωγή της DC Studios

Ο ίδιος ανέφερε στο GQ ότι δεν επιθυμεί αυτή τη στιγμή να παίξει σε κάποια superhero ταινία, όπως λέει: "Πάντοτε που έλεγαν να δίνω μια διπλωματική απάντηση αλλιώς ο ατζέντης μου θα σαλτάρει. Και τους έλεγα 'Το οτιδήποτε μπορεί να συμβεί'. Και προφανώς μπορεί οτιδήποτε να συμβεί αλλά σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, δεν βλέπω να έχω κανένα ενδιαφέρον σε αυτή τη θεματολογία. Μου αρέσει να κάνω ότι θα έβλεπα εγώ και αυτές οι ταινίες με προκαλούν ανησυχία όταν τις βλέπω." 

Όπως λέει για τον τρόπο που έπρεπε να απαντάει κάθε φορά που τον ρωτούσαν για το αν θα παίξει σε superhero ταινία: "Υποτίθεται ότι έπρεπε να κλείνω την απάντησή μου με το "ποτέ μην λες ποτέ'. Λοιπόν μου ζήτησαν να πάω σε οντισιόν του Σούπερμαν. Και από μένα ήταν ένα ακαριαίο 'όχι ευχαριστώ'. Απλά είναι υπερβολικά για μένα. Και πολύ ζοφερά όλα αυτά προσωπικά." 

 

O David Corenswet είναι ο νέος Superman με την Rachel Brosnahan στο πλάι του ως Lois Lane. Όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο Nathan Fillion του Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα παίξει τον Guy Gardner έναν από τους πιο γνωστούς αλλά και ψωμωμένους Lanterns της DC, η Isabela Merced την Hawkgirl και ο Edi Cathegi τον Mister Terrific.

Όλα αυτά τα ονόματα δείχνουν ότι η DC ετοιμάζει κάτι παραπάνω από μια απλή Superman ταινία και μια επανεισαγωγή του χαρακτήρα στο κινηματογραφικό κοινό, καθώς όλοι αυτοί αποτελούν μέλη της Justice League, επομένως ίσως οι ταχύτητες με τις οποίες θα αρχίσει το "Assemble" του το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC να είναι υψηλότερες από την προηγούμενη φορά.

Πρόσφατα μάθαμε επίσημα ότι το Superman: Legacy δε θα καθυστερήσει και θα βγει μόνο στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025.