Thor Love and Thunder: Κρατηθείτε γιατί μάλλον σύντομα έρχεται το πρώτο trailer

Προ των πυλών η πρώτη ματιά στο Thor 4
11 Απριλίου 2022 21:09
Thor Love and Thunder: Κρατηθείτε γιατί μάλλον σύντομα έρχεται το πρώτο trailer

Την περασμένη εβδομάδα ο Chris Hemsworth ανέβασε στο Instagram του ότι ξεκίνησε το press tour του Thor 4, χωρίς ο κόσμος να έχει δει ένα trailer της ταινίας. Φαίνεται πως έχουμε εξέλιξη στο κομμάτι αυτό σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η πρώτη ματιά στο θεότρελο Thor: Love and Thunder σε σκηνοθεσία Taika Waititi. 

Τα νέα έρχονται από μια αναπάντεχη πηγή και συγκεκριμένα τον Ινδό voice actor του Chris Hemsworth, ο οποίος χαρίζει τη φωνή του στην ινδική μεταγλώττιση όλων των ταινιών της Marvel. Πρόκειται για τον Gurav Chopra, ο οποίος θέλησε να ειδοποιήσει τους fans του πως η πρώτη ματιά την ταινία έρχεται πολύ σύντομα. 

Μοιράστηκε λοιπόν στα Instagram Stories του μια φωτογραφία από το στούντιο με την οθόνη να δείχνει το λογότυπο του Thor: Love & Thunder και πως το "trailer είναι έτοιμο". Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο στην Ινδία αλλά και σε άλλες χώρες έχει διανεμηθεί το trailer από την Marvel Studios και είναι απλώς θέμα χρόνου μέχρι να κυκλοφορήσει στο internet και να...το σπάσει. 

Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το Thor 4

Ανάμεσα στο cast θα δούμε σαφώς τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor δηλαδή), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale θα υποδυθεί τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι Guardians of the Galaxy. Επίσης, ο Matt Damon θα επιστρέψει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Να θυμίσουμε ότι το Thor: Love and Thunder αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στις αίθουσες.