Thor Love and Thunder: Ξεκίνησε το press tour, αλλά που είναι το πρώτο trailer; (ΦΩΤΟ)

Μια ασυνήθιστη εξέλιξη για ταινία της Marvel Studios
04 Απριλίου 2022 19:07
Thor Love and Thunder: Ξεκίνησε το press tour, αλλά που είναι το πρώτο trailer; (ΦΩΤΟ)

Αλλάζει μήπως ο τρόπος που η Marvel Studios μαρκετάρει πλέον τις ταινίες της; Ίσως και να είναι έτσι καθώς ο Chris Hemsworth πριν από λίγη ώρα ανέβασε στο Instagram λογαριασμό του πως ξεκίνησε το press tour του Thor: Love and Thunder

Στη φωτογραφία είναι μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Taika Waititi, και την Tessa Thompson που επιστρέφει στο ρόλο της Valkyrie, ενώ στο caption αναφέρει το εξής: 

Κάνουμε εκ των προτέρων ένα press tour για το Thor Love and Thunder μαζί με αυτά τα δύο υπέροχα άτομα. Μια μέρα γεμάτη με τρέλα και γέλια. Ετοιμαστείτε παίδες γιατί αυτή η ταινία θα είναι έξαλλη! 

Δείτε την φωτογραφία

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Που είναι το trailer; 

Και θα αναρωτιέστε εύλογα που είναι το παράξενο; Συνήθως το press tour μιας ταινίας ξεκινά μετά από κάποιο trailer αλλά η ανάρτηση του δημιουργεί εύλογα το ερώτημα του που βρίσκεται το trailer του Thor 4

Για να ξεκινά το press tour, δηλαδή ο γύρος των συνεντεύξεων στον ειδικό Τύπο, σημαίνει ότι το trailer του Thor: love and Thunder βρίσκεται πιο κοντά από όσο νομίζουμε. Ήδη εδώ και αρκετές ημέρες στα σοκάκια των social media και του ίντερνετ ακούγονται φήμες πως το trailer είναι προ των πυλών. 

Πάντως οι προθέσεις της Marvel Studios για αλλαγή στον τρόπο που προωθεί τις ταινίες της φάνηκε από το Spider-Man: No Way Home, εκεί όπου για πρώτη φορά στα χρονικά του MCU, ο κόσμος παρακολούθησε το πρώτο trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness σαν τη 2η post-credits σκηνή του φιλμ. 


Λίγα λόγια για το Thor 4

Ανάμεσα στο cast θα δούμε σαφώς τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor δηλαδή), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale θα υποδυθεί τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι Guardians of the Galaxy. Επίσης, ο Matt Damon θα επιστρέψει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Να θυμίσουμε ότι το Thor: Love and Thunder αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στις αίθουσες.