Bodies Bodies Bodies: Η A24 ετοιμάζει την απόλυτη slasher ταινία για το καλοκαίρι

Θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο
04 Απριλίου 2022 20:39
Bodies Bodies Bodies: Η A24 ετοιμάζει την απόλυτη slasher ταινία για το καλοκαίρι

Η A24 ετοιμάζει κι άλλη Slasher ταινία που προορίζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες και ονομάζεται πολύ απλά, “Bodies Bodies Bodies”. Μάλιστα, τώρα έγινε γνωστό από την εταιρία, το πότε θα κάνει πρεμιέρα, οπότε καλύτερα να ετοιμαστείτε από τώρα για το…καλοκαιράκι.

H Α24 μίλησε για την ταινία και είπε:

Όταν μια ομάδα πλούσιων 20άρηδων σχεδιάζει ένα πάρτι σε μία απομακρυσμένη οικογενειακή έπαυλη, θα μετατραπεί σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι. Πρόκειται για μία φρέσκια και αστεία ταινία με πισώπλατα μαχαιρώματα σε ψεύτικους φίλους. Όλα αυτά σε ένα πάρτι που πηγαίνουν όλα στραβά.

Το cast περιλαμβάνει τους Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Pete Davidson, Rachel Sennott, Myha'la Herrold, Chase Sui Wonders και Lee Pace, ενώ το σενάριο γράφτηκε από τους Kristen Roupenian, Sarah Delappe, Chloe Okuno (V/H/S/94, Watcher), Joshua Sharp και Aaron Jackson, καθώς και η σκηνοθεσία από την Halina Reijn.

Το Bodies Bodies Bodies θα κάνει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους στις 5 Αυγούστου. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.

 

Tags: