Ο Ethan Coen ετοιμάζει νέα ταινία με τη γυναίκα του και όχι με τον αδερφό του

Θα έχει να κάνει με ένα road trip που πάει στραβά
03 Απριλίου 2022 15:10
Ο Ethan Coen ετοιμάζει νέα ταινία με τη γυναίκα του και όχι με τον αδερφό του

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως ο Ethan Coen ετοιμάζει μία νέα ταινία, χωρίς τον αδερφό του. Αντίθετα, θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Focus Features και την Working Title. Αυτή η ταινία λέγεται πως θα έχει να κάνει με ένα “road trip” και μάλιστα βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια.

Προς το παρόν, οι πληροφορίες είναι ελάχιστες, αφού δεν έχει γίνει γνωστή ούτε καν η πλοκή, αλλά ούτε και οι ηθοποιοί που θα παίζουν σε αυτή. Αυτό που μάθαμε, όμως, είναι πως ο Coen θα συνεργαστεί με την σύζυγό του, την Tricia Cooke, μιας και εκείνη έχει γράψει το σενάριο μαζί του. Μάλιστα, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι, οπότε, σε μερικούς μήνες θα ξέρουμε σίγουρα όλο το cast του ατιτλοφόρητου φιλμ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το THR, το σενάριο της ταινίας βασίζεται σε ένα script που είχαν γράψει οι δυο τους το 2000 και είχε να κάνει με ένα road trip με μπόλικη δράση και κωμικά στοιχεία, καθώς και περίεργα περιστατικά σε ένα ταξίδι από τη Φιλαδέλφεια στο Μαϊάμι.

Για την ταινία, ο Coen θα ενώσει τις δυνάμεις του με έναν από τους παραγωγούς του αδελφού του, τον Robert Graf. Ο Graf ήταν μαζί τους σε πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και μάλιστα εντάχθηκε στο πρώτο σόλο έργο του Joel στο The Tragedy of Macbeth.

Δεν προκαλεί έκπληξη που ο Ethan ετοιμάζει ταινία "μόνος του", καθώς οι δρόμοι των αδερφών Coen χωρίστηκαν πέρυσι.