Το Drive-Away Dolls είναι η νέα ταινία του Ethan Coen με Margaret Qualley και Pedro Pascal (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παίξει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο
23 Ιουνίου 2023 18:48
Το Drive-Away Dolls είναι η νέα ταινία του Ethan Coen με Margaret Qualley και Pedro Pascal (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από τη νέα ταινία του Ethan Coen ονόματι “Drive-Away Dolls”. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει πλέον μόνος του ο θρυλικός και βραβευμένος με 4 Όσκαρ δημιουργός, ενώ έγραψε και το σενάριο στη νέα του ταινία μαζί με την Tricia Cooke.

Η νέα ταινία του Coen έχει ένα απίθανο cast που αποτελείται από την Margaret Qualley, την Geraldine Viswanathan και τον Pedro Pascal. Ο Ethan Coen δήλωσε πρόσφατα στο Collider ότι πρόκειται για μία ταινία με μπόλικη δράση και αρκετές ρομαντικές σκηνές.

Η σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Γραμμένο από τον Coen και την Tricia Cooke, αυτή η κωμωδία ακολουθεί την Jamie, ένα ελέυθερο πνεύμα που θρηνεί έναν ακόμη χωρισμό, όπου μαζί με την καλύτερή της φίλη, την Marian, χρειάζεται απεγνωσμένα να χαλαρώσει και να σταθεί στα πόδια της. Αναζητώντας ένα νέο ξεκίνημα, οι δυο φίλες ξεκινούν έναν road trip στο Tallahassee, αλλά τα πράγματα στραβώνουν γρήγορα όταν οι δύο τους μπλέκονται με κάποιους ανίκανους εγκληματίες.

Παίζουν επίσης οι Annie Gonzalez, Matt Damon, Colman Domingo, Beanie Feldstein, Bill Camp, Joey Slotnick, Connie Jackson, Angelo Maldonado Jr., Phil Nardozzi και άλλοι.

Ο Ethan Coen συνεχίζει, λοιπόν, να βρίσκεται σε διάφορες παραγωγές, χωρίς τον αδερφό του τον Joel. Η πιο πρόσφατη ταινία που σκηνοθέτησε μόνος του ήταν ένα ντοκιμαντέρ ονόματι “Jerry Lee Lewis: Trouble in Mind”.

Το Drive-Away Dolls θα παίξει στους κινηματογράφους στις 22 Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.