Sonic the Hedgehog 2: Ο Dr. Robotnik βάζει πάλι σε μπελάδες τον μπλε σκαντζόχοιρο – Δείτε το τελικό trailer

Sonic vs Dr. Robotnik και Knuckles
14 Μαρτίου 2022 15:36
Sonic the Hedgehog 2: Ο Dr. Robotnik βάζει πάλι σε μπελάδες τον μπλε σκαντζόχοιρο – Δείτε το τελικό trailer

Ο αγαπημένος μπλε σκαντζόχοιρος επιστρέφει με τη νέα περιπέτειά του στο Sonic the Hedgehog 2 και μόλις κυκλοφόρησε το τελικό trailer του. Η Paramount Pictures είναι έτοιμη πλέον να φέρει στη μεγάλη οθόνη τη 2η ταινία, με νέα πρόσωπα και φυσικά νέες εκπλήξεις για τον Sonic του Ben Schwartz. Φυσικά, παρόν δηλώνει και ο Jim Carrey με τον διαβολικό Dr. Robotnik και επίσης θα ακούσουμε τον Idris Elba ως Knuckles, καθώς και την Colleen O’ Shaughnessey ως Tails.

Το νέο trailer μάς παρουσιάζει πως το 2ο κεφάλαιο αναμένεται πιο ανατρεπτικό, καθώς για άλλη μια φορά ο Dr. Robotnik τα κάνει μαντάρα, καθώς ψάχνει για ένα σμαράγδι που έχει τη δύναμη να καταστρέψει ολόκληρους πολιτισμούς. Ο Sonic, φυσικά και θέλει να τον σταματήσει και μαζί με τον Tails πρέπει να βρουν αυτό το σμαράγδι προτού πάει στα λάθος χέρια.

Ο Jeff Fowler επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα και εδώ, ενώ στο cast έχουμε επίσης τους James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally, Natasha Rothwell, και Lee Majdoub.

Το Sonic The Hedgehog 2 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου του 2022. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.