Το νέο trailer του Sonic The Hedgehog 2 έχει όλα όσα θέλετε να δείτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Απρίλιο στη μεγάλη οθόνη
06 Μαρτίου 2022 09:19
Το νέο trailer του Sonic The Hedgehog 2 έχει όλα όσα θέλετε να δείτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Sonic, αυτός ο αγαπητός μπλε σκαντζόχοιρος επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο, μετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη περιπέτειά του. Η 2η ταινία αναμένεται να μας δείξει περισσότερους χαρακτήρες από το δημοφιλές franchise της Sega, μιας και ο πρωταγωνιστής εδώ θα τα βρει σκούρα με τον αντίπαλό του, τον Knuckles.

Ο Jeff Fowler επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα και εδώ, ενώ στη νέα ταινία εκτός από τον Sonic του Ben Schwartz, θα βρίσκονται φυσικά οι Jim Carrey (Dr. Robotnik), Colleen O’ Shaughnessey (Tails) και Idris Elba (Knuckles).

Το νέο trailer που μόλις κυκλοφόρησε, βλέπουμε τον Sonic να προσπαθεί να φέρει δικαιοσύνη στον κόσμο, αλλά βλέπει και πάλι μπροστά του τον Dr. Robotnik του Jim Carrey, ο οποίος του γνωρίζει τον  Knuckles.

Αφού εγκαταστάθηκε για τα καλά στο Green Hills, ο Sonic θέλει πλέον να αποδείξει ότι έχει οτιδήποτε χρειάζεται για να είναι ένας αληθινός ήρωας. Έτσι, μπαίνει σε νέες περιπέτειες, αφού τον δοκιμάζει για άλλη μια φορά ο Dr. Robotnik, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Knuckles αναζητώντας ένα σμαράγδι που έχει τη δύναμη να καταστρέψει ολόκληρους πολιτισμούς.

Επίσης επιστρέφουν στο cast οι: James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally, Natasha Rothwell, και Lee Majdoub.

Το Sonic The Hedgehog 2 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου του 2022. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.