Ο νέος "Πλανήτης των Πιθήκων" έρχεται και θα είναι συνέχεια, κατά κάποιον τρόπο

Πώς θα συνεχιστεί η κληρονομιά του Caesar;
04 Μαρτίου 2022 23:05
Ο νέος "Πλανήτης των Πιθήκων" έρχεται και θα είναι συνέχεια, κατά κάποιον τρόπο

Η ανάπτυξη του νέου "Πλανήτη των Πιθήκων" συνεχίζεται τελικά και θα έχουμε ένα νέο κεφάλαιο της χιλιοειπωμένης ιστορίας από την Disney και την 20th Century Studios, ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη -εμπορικά και μη- τριλογία δια χειρός Matt Reeves. 

Το Planet of the Apes 4 -αν θέλετε να το λέμε έτσι- θα είναι σε σκηνοθεσία του Wes Ball, ο οποίος μας χάρισε την τριλογία "The Maze Runner", ενώ το σενάριο γράφει ο Josh Friedman. 

Φαίνεται πως η ανάπτυξή της βαίνει καλώς και όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των 20th Century Studios, Steve Asbell, θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα τα γυρίσματα. 

Αυτά δήλωσε στο THR: 

Περιμένουμε σύντομα να έρθει ένα draft του σεναρίου και ο Wes Ball το σκηνοθετεί. Ελπίζουμε πως τέλη καλοκαιριού με αρχές φθινοπώρου να αρχίσουμε τα γυρίσματα. 

Το τι "νέο" θα έχει ακριβώς το νέο Planet of the Apes; Ούτε ο Wes Ball το ξεκαθάρισε ακριβώς στην αρχική ανακοίνωση πριν από δύο χρόνια. Είχε ξεκαθαρίσει ότι δε θα είναι reboot, αλλά θα συνεχίσει την κληρονομιά του Caesar με κάποιον τρόπο γιατί δεν ήθελε να χαλάσει τις εκπλήξεις. Εκτός απροόπτου δηλαδή πάμε για "requel" στα πρότυπα του Ghostbusters: Afterlife.