Killers of the Flower Moon: Μάλλον έχουμε μια ιδέα για το πότε κυκλοφορεί το νέο φιλμ του Scorsese

Η νέα ταινία του Martin Scorsese με το εκπληκτικό cast
23 Φεβρουαρίου 2022 22:58
Killers of the Flower Moon: Μάλλον έχουμε μια ιδέα για το πότε κυκλοφορεί το νέο φιλμ του Scorsese

Το επόμενο μεγάλο φιλμ του θρυλικού σκηνοθέτη Martin Scorsese έρχεται δια χειρός Apple και λέγεται "Killers of the Flower Moon". Μέσα από μια συνέντευξη του σεναριογράφου της ταινίας, Eric Roth (Dune) στο Indie Wire ίσως να έχουμε μάθει το πότε περίπου θα κυκλοφορήσει. 

Μάλλον καταλάθος του ξέφυγε ότι το Killers of the Flower Moon θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, πριν καν το στούντιο ανακοινώσει κάτι επίσημα. 

"Θα κυκλοφορήσει τότε που υποθέτετε: τον ερχόμενο Νοέμβριο. Άκουσα πως έχει προχωρήσει αρκετά κιόλας το μοντάζ του". είπε ο Roth. 

Η πλοκή του "Flower Moon" βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann και εξιστορεί τη δολοφονία αρκετών μελών της φυλής Οσάζ τη δεκαετία του 1920, λίγο αφότου ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στη γη τους. Οι φόνοι τράβηξαν την προσοχή του τότε νεοσύστατου FBI, το οποίο κατά την έρευνά του ανακάλυψε μια σκοτεινή συνωμοσία.

Ωστόσο, τον κεντρικό ρόλο θα ενσαρκώσει ο Jesse Plemons (Thinking of Ending Things). Πρόκειται για έναν πράκτορα του FBI που θα ερευνήσει τις ανεξήγητες δολοφονίες των Οσάζ και ήταν ο ρόλος που αρχικά προοριζόταν για τον Leonardo DiCaprio, αλλά ύστερα από κάποιες διαφωνίες και αλλαγές στο σενάριο, κατέληξε στον Plemons. Το εκπληκτικό cast του Killers of the Flower Moon συμπληρώνουν οι: Lily GladstoneBrendan FraserJohn Lithgow, και ο θρυλικός Robert De Niro