Ο Caleb Landry Jones φέρνει το χάος στο “Nitram” - Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το φιλμ του Justin Kurzel έρχεται τον Μάρτιο
14 Φεβρουαρίου 2022 15:14
Ο Caleb Landry Jones φέρνει το χάος στο “Nitram” - Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η IFC Films κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του “Nitram”, της νέας δραματικής ταινίας η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα στην Αυστραλία του 1996. Το εν λόγω βίντεο αποκαλύπτει ότι ο Nitram εμβαθύνει σε σκοτεινά θέματα, με πρωταγωνιστή τον Caleb Landry Jones, ο οποίος υποδύεται έναν άνδρα με ασταθή προσωπικότητα και βίαιη συμπεριφορά.

Ο Nitram ζει με τους γονείς του στα προάστια της Αυστραλίας στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Ζει μια απομονωμένη ζωή από όλους και όλα. Η ζωή του θα αλλάξει όταν θα γνωρίζει απροσδόκητα την Helen, αν και μετά από λίγο αυτή η σχέση θα φέρει ένα τραγικό τέλος, ένα μεγάλο θυμό, ώσπου όλο αυτό θα οδηγήσει εκείνον στην καταστροφή.

Μάλιστα, στα βραβεία Australian Academy Awards 2021 το Nitram κέρδισε οκτώ βραβεία από τις 15 κατηγορίες στις οποίες προτάθηκε, μεταξύ άλλων καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερου πρωταγωνιστικού ρόλου για τον Landry Jones.

Πρωταγωνιστούν οι Caleb Landry Jones, Judy Davis, Anthony LaPaglia και Essie Davis. Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Justin Kurzel και το σενάριο ο Shaun Grant.

Το Nitram θα προβληθεί σε επιλεγμένα σινεμά και μέσα από το AMC στις 30 Μαρτίου. Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.