Το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey II έρχεται στους κινηματογράφους της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα το δείτε μέσα στον Μάιο
19 Απριλίου 2024 23:00
Το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey II έρχεται στους κινηματογράφους της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Village Cinemas ανακοίνωσαν ότι πολύ σύντομα θα φέρουν στην Ελλάδα το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey II (Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι II), το οποίο έκανε πριν από μερικούς μήνες πρεμιέρα στην Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, το sequel του Rhys Frake-Waterfield θα καταφθάσει στις αίθουσες στις 23 Μαίου. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο δεύτερο μέρος της ταινίας πρωταγωνιστούν οι Scott Chambers, Tallulah Evans, Ryan Oliva και Lewis Santer.

Το sequel έχει ένα μεγαλύτερο budget σε σχέση με την αρχική ταινία, η οποία έχει καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία με σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το Blood and Honey είναι μια δημιουργία του Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος είχε δουλέψει παλιότερα στα Return of Krampus, The Area 51 Incident. Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Matt Leslie.

Μάλιστα, το sequel προσθέτει έναν ακόμη νέο χαρακτήρα από το γνωστό παραμύθι, τον Tigger, ο οποίος έχει μεγάλο ρόλο στη νέα ταινία.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

Επιδιώκοντας να εκδικηθεί τον πρώην παιδικό του φίλο, ο Γουίνι το Αρκουδάκι επιστρέφει αποφασισμένος να βρει και να σκοτώσει τον Κρίστοφερ καθώς και τους ενήλικους που επέζησαν από το πάρτι για τα 5α γενέθλια του Κρίστοφερ. Το Αρκουδάκι, μαζί με τους τρομακτικούς τερατώδεις φίλους του, τον Κουκουβάγια και τον Τίγρη, αρχίζει να τους σκοτώνει έναν προς έναν.

Το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey II θα παίζει στους κινηματογράφους της Ελλάδας από τις 23 Μαίου. Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους μέσα από τον player που ακολουθεί.