STALKER 2: Το νέο καθηλωτικό trailer μάς ετοιμάζει για την κυκλοφορία!

Άλλη μια ματιά στον πολυαναμενόμενο τίτλο
26 Απριλίου 2024 23:50
STALKER 2: Το νέο καθηλωτικό trailer μάς ετοιμάζει για την κυκλοφορία!

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl μετά από πολλές καθυστερήσεις και σκαμπανεβάσματα αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου του 2024 για τα PC και τα Xbox Series X|S, ενώ θα είναι από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass. 

Θέλοντας, λοιπόν, να αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος για την κυκλοφορία, η GSC Game World έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer. Αυτό έχει τίτλο 'Not a Paradise' και παρουσιάζει τα πανέμορφα γραφικά του παιχνιδιού που θα εκμεταλεύονται τις τεχνολογίες αιχμής της Unreal Engine 5. Μάλιστα, το βίντεο έρχεται με ουκρανικά voice overs. Αυτή θα είναι η μοναδική γλώσσα που θα είναι διαθέσιμη στο παιχνίδι για τους διαλόγους, μαζί φυσικά με τα αγγλικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο καθηλωτικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί:

Για την ιστορία, το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ήταν ένα από τα παιχνίδια που η ομάδα των Unboxholics είχε τη δυνατότητα να παίξει στη Gamescom 2023. Τότε, όπως και άλλα μέσα και gamers που παρευρέθηκαν στην έκθεση, είχαμε εκφράσει κάποιες ανησυχίες για την κατάσταση του παιχνιδιού, με την ουκρανική ομάδα να ακούει το feedback.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το θέμα που είχε προκύψει και να διαβάσετε την απάντηση που είχε δώσει τότε η GSC Game World πατώντας εδώ.