Trailer και ευχάριστα νέα για το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl!

Η ομάδα ανάπτυξης μίλησε για το πόνημά της
01 Δεκεμβρίου 2023 13:15
Trailer και ευχάριστα νέα για το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl!

Η GSC Game World κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο trailer για το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl και παράλληλα έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αρχικά, η ομάδα ανάπτυξης επιβεβαίωσε και πάλι ότι όντως, το παιχνίδι της θα γίνει διαθέσιμο στο PC και στα Xbox Series X|S μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024. Η εταιρία δεν αποκάλυψε ακόμα πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το πόνημά της, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 7 Δεκεμβρίου είναι τα The Game Awards 2023 και ίσως μάθουμε εκεί.

Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία που μοιράστηκε δημόσια η GSC Game World, είναι ότι το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl βρίσκεται πλέον στα τελικά στάδια της ανάπτυξής του, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα βάζει πλέον τις τελευταίες πινελιές πριν ολοκληρώσει το προϊόν της.

Το νέο trailer δεν παρουσιάζει πολλά νέα πλάνα και με την ονομασία "Strider Trailer" θέλει να σας δώσει μία ακόμη μια μικρή γεύση από το παιχνίδι, με τη λεζάντα του βίντεο να λέει τα εξής: "Δεν μπορείς να σκοτώσεις τον Θεό, όπως δεν μπορείς να ξεφορτωθείς τον ουρανό… Αλλά ο Θεός τους ήταν “απενεργοποιημένος”. Εκατοντάδες απελευθερώθηκαν από την απαίσια ευδαιμονία. Πόσοι αυτούς το ζητούσαν;"

Stalker 2: Πήραν φωτιά τα γραφεία της GSC Game World

Το STALKER 2 θα "τρέχει" με την εξελιγμένη Unreal Engine 5 μηχανή γραφικών και υπόσχεται να προσφέρει μια απαράμιλλη απόκοσμη και φωτορεαλιστική ομορφιά στο παιχνίδι της ουκρανικής ομάδας ανάπτυξης.

Το Stalker 2: Heart of Chornobyl βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα Xbox Series X|S.