Το νέο gameplay trailer του S.T.A.L.K.E.R. 2 έχει horror και “σάπια“ survival σκηνικά

Ενώ επιβεβαιώνει ότι καθυστερεί για το 2024
24 Αυγούστου 2023 22:46
Το νέο gameplay trailer του S.T.A.L.K.E.R. 2 έχει horror και “σάπια“ survival σκηνικά

Μετά την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της καθυστέρησης του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, η GSC Game World δημοσίευσε εν μέσω της Gamescom 2023 ένα νέο gameplay trailer, με μπόλικα νέα πλάνα. 

Το trailer ξεκίνησε απευθείας με ατόφια πλάνα από το παιχνίδι, δείχνοντας και το HUD του, μέσα από διάφορα σκηνικά τόσο μέρας όσο και νύχτας. Τα διάφορα παραφυσικά και χωροχρονικά φαινόμενα έχουν διαταράξει την παλιά "Zone" του Chornobyl, η οποία λόγω αυτών έχει μεταμορφωθεί και έχει γίνει ακόμη πιο αφιλόξενη όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και όλα τα πλάσματα σε αυτή. Δίνει επίσης μια ματιά στα horror και survival σκηνικά του με τους μηχανισμούς επιβίωσης να βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο. 

Φυσικά, μέσα από αυτό το gameplayer trailer, η GSC Game World θέλησε να επιβεβαιώσει πως το STALKER 2 θα κυκλοφορήσει εντός των πρώτων μηνών του 2024, και όχι μέχρι το τέλους του έτους όπως αρχικά είχε ανακοινώσει. 

Δείτε το νέο trailer του STALKER 2 από τη Gamescom 2023

Το STALKER 2 θα "τρέχει" με την εξελιγμένη Unreal Engine 5 μηχανή γραφικών, κάτι που όπως είδατε και στο trailer υπόσχεται να προσφέρει μια απαράμιλλη απόκοσμη και φωτορεαλιστική ομορφιά στο παιχνίδι της ουκρανικής ομάδας ανάπτυξης. 

Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της καθυστέρησής του ήταν μια από τις πολλές φορές που έχει λάβει το μεγάλο sequel των S.T.A.L.K.E.R. παιχνιδιών από το 2018. Ιδιαίτερα πιο πρόσφατα και λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ο οποίος στοίχησε κιόλας τη ζωή σε αρκετά μέλη της ομάδας ανάπτυξης, η οποία συνεχίζει να το αναπτύσσει κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες. 

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl αναμένεται πλέον εντός του πρώτου τριμήνου του 2024 για τα PC και τα Xbox Series X|S, ενώ θα είναι από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.