2XKO: Δείτε νέα gameplay πλάνα από το νέο παιχνίδι της Riot Games!

Από την Illaoi, the Kraken Priestess
23 Απριλίου 2024 23:50
2XKO: Δείτε νέα gameplay πλάνα από το νέο παιχνίδι της Riot Games!

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Riot Games ετοιμάζει νέο παιχνίδι από το σύμπαν του League of Legends και θα είναι fighting. Το παιχνίδι αυτό ονομάζεται 2XKO και πλέον έχουμε τα νέα gameplay πλάνα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το gameplay reveal trailer από την Illaoi, the Kraken Priestess, η οποία θα βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ του fighting παιχνιδιού. Έτσι, αν είστε fans της στο moba παιχνίδι, η Riot Games θέλει να κάνει γνωστό ότι θα μπορείτε να παίξετε και με εκείνη στο επερχόμενο παιχνίδι της.

Το βίντεο διαρκεί 6 λεπτά και σε αυτό βλέπουμε μεταξύ άλλων και την game designer, Caroline Montano, να μιλάει για την Illaoi, καθώς και για το 2XKO. To 2XKO είναι ένα 2v2 tag-based 2D fighting, το οποίο λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Runeterra και έτσι θα έχει ως χαρακτήρες διάφορους champions από το League of Legends.

Μάλιστα, όσοι παρευρεθούν στο επερχόμενο EVO Japan 2024 θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν για πρώτη φορά με την Illaoi, the Kraken Priestess.

Το 2XKO που βασίζεται League of Legends και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025, για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα της Illaoi μέσα από το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω.