Πασίγνωστη και επιτυχημένη anime ταινία καταφθάνει στο Netflix

Τον Μάιο!
19 Απριλίου 2024 16:48
Πασίγνωστη και επιτυχημένη anime ταινία καταφθάνει στο Netflix

Αφού έπαιξε σε κινηματογράφους εκτός Ιαπωνίας, αλλά και στην Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο, μόλις μάθαμε ότι μία επιτυχημένη anime ταινία θα καταφθάσει στο Netflix στη χώρα μας. Ο λόγος γίνεται για την πιο πρόσφατη ταινία του θρυλικού Jujutsu Kaisen που γνωρίζει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την κατηγορία “New & Popular”, στην οποία το Netflix αποκαλύπτει ορισμένο από το μελλοντικό του περιεχόμενο, έγινε γνωστό ότι την 1η του Μαΐου θα φτάσει το Jujutsu Kaisen 0. Το Jujutsu Kaisen 0 έπαιξε στους κινηματογράφους της χώρας στις 27 Φεβρουαρίου και σε μερικές ημέρες από τώρα θα μπορείτε να το απολαύσετε και από το σπίτι σας.

Ακολουθεί η επίσημη περίληψη της ταινίας:

Όταν ήταν ακόμη παιδιά, η Ρίκα Οτιμότο πέθανε σε ένα τροχαίο δυστύχημα μπροστά στα μάτια του πολύ κοντινού της φίλου, Γιούτα Οκκότσου. “Είναι μία υπόσχεση. Όταν μεγαλώσουμε, θα παντρευτούμε.” Η Ρίκα έγινε ένα καταραμένο πνεύμα, και ο Γιούτα λαχταρούσε το θάνατο του, αφού υπέφερε από την κατάρα της.

Αλλά, ο σπουδαιότερος Τζουτζούτσου Μάγος, Σάτορου Γκόζο, τον καλωσόρισε στην σχολή Τζουτζούτσου. Εκεί ο Γιούτα γνώρισε τους συμμαθητές του, Μάκι Ζένιν, Τόγκε Ινουμάκι και Πάντα, και επιτέλους βρήκε τον δικό του σκοπό. “Θέλω να βρω το θάρρος να πω, ότι είναι εντάξει, που είμαι ζωντανός!” “Καθώς βρίσκομαι στην σχολή Τζουτζούτσου, θα σπάσω την κατάρα της Ρίκα.” Εν τω μεταξύ, ο απαίσιος μάγος, Σούγκουρου Γκέτο, ο οποίος αποβλήθηκε από το σχολή Τζουτζούτσου για την σφαγή πολλών απλών ανθρώπων, εμφανίζεται απέναντι στο Γιούτα και τους άλλους.

“Στις 24 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιήσουμε την Νυχτερινή Παρέλαση των Εκατό Δαιμόνων” Ενώ ο Γκέτο υποστηρίζει τη δημιουργία ενός παραδείσου μόνο για Τζουτζούτσου μάγους, εξαπολύει χίλιες κατάρες στο Σιντζούκου και στο Κιότο για να εξοντώσει όλους τους μη-μάγους. Θα μπορέσει ο Γιούτα να σταματήσει τον Γκέτο στο τέλος; Και τι θα γίνει με το σπάσιμο της κατάρας της Ρίκας;

Για την ιστορία, το Jujutsu Kaisen 0 είναι prequel του manga και σε αυτό δούλεψε το MAPPA στούντιο, ενώ το διανέμει το Toho. Επίσης, η Viz Media κυκλοφόρησε το manga του Jujutsu Kaisen 0 τον Ιανουάριο του 2021.

Το Jujutsu Kaisen 0 ακολουθεί την ιστορία του Yuta Okkotsu, ενός μαθητή γυμνασίου που υποφέρει από μια κατάρα από την αείμνηστη φίλη του. Έτσι, θα γνωρίσει τον Satoru Gojo, έναν μάγο που τον γράφει σε ένα νέο σχολείο για να μάθει Jujutsu τέχνες για να μάθει να μάχεται στις κατάρες και να απελευθερωθεί.

To Jujutsu Kaisen 0 θα παίζει στο Netflix από την 1η Μαίου.