Μία ακόμη γνωστή animated σειρά της DC έρχεται στο Netflix!

Θα συμπληρώσει τα Justice League και Batman: The Animated Series
29 Απριλίου 2024 15:36
Μία ακόμη γνωστή animated σειρά της DC έρχεται στο Netflix!

To Netflix αποκάλυψε ότι σε μερικές ημέρες από σήμερα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε μία ακόμη γνωστή σειρά από τα DC Comics, που είχε κάνει πρεμιέρα πριν από 14 χρόνια περίπου.

Αναλυτικότερα, μέσα από την κατηγορία “News & Popular”, όπου παρουσιάζεται ορισμένο από το μελλοντικό περιεχόμενο της πλατφόρμας, έγινε γνωστό ότι θα καταφθάσει και το Young Justice. Πρόκειται για μία σειρά κινουμένων σχεδίων που επικεντρώνεται διάφορους υπερήρωες της DC, όπως είναι ο Robin.

Το Young Justice, λοιπόν, έρχεται από την 1η Μαΐου και θα συμπληρώσει άλλες δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της DC για το Netflix, όπως είναι το πρόσφατο Justice League, αλλά και το Batman: The Animated Series.

Η πλοκή που δίνει το Netflix αναφέρει:

Η σειρά κινουμένων σχεδίων ακολουθεί τους Robin, Kid Flash, Aqualad, Superboy, Miss Martian και Artemis και άλλους έφηβους βοηθούς υπερηρώων, οι οποίοι σχηματίζουν μια μυστική ομάδα για να σώσουν τον κόσμο.

Το cast της σειράς αποτελείται από τους: Nolan North ως Conner Kent, Danica McKellar ως Miss Martian, Jesse McCartney ως Dick Grayson, Stephanie Lemelin ως Artemis Crock, Khary Payton ως Kaldur'ahm, Jason Spisak ως Wally West, Kevin Michael Richardson ως Martian Manhunter, Zehra Fazal ως Violet Harper, Troy Baker ως Brion Markov, Bruce Greenwood ως Bruce Wayne, Phil LaMarr ως King Orin, Crispin Freeman ως Roy Harper, Lacey Chabert ως Zatanna Zatara, Greg Cipes ως Garfield Logan και άλλους.

Το Young Justice έκανε πρεμιέρα στην Αμερική το 2010 και βασίζεται φυσικά σε χαρακτήρες των DC Comics, ενώ ήταν σε παραγωγή των Warner Bros. και Cartoon Network. Βασικός δημιουργός ήταν ο Brandon Vietti, αλλά και ο Greg Weisman. Παρά τον τίτλο του, δεν είναι μια άμεση προσαρμογή των κόμικς, αλλά μια πρωτότυπη ιστορία που διαδραματίζεται στο DC Universe με εστίαση σε έφηβους και νεαρούς ενήλικες υπερήρωες.

Προς το παρόν, το Netflix δεν αποκάλυψε αν θα φέρει όλες τις σεζόν της σειράς, αλλά θα μπορείτε να απολαύσετε τα επεισόδια από αυτή την Τετάρτη, 1 Μαΐου.