Το Lost Legions είναι ένα νέο open world survival παιχνίδι με setting την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει το 2025
26 Απριλίου 2024 15:50
Το Lost Legions είναι ένα νέο open world survival παιχνίδι με setting την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Tarock Interactive μόλις ανακοίνωσε το πρώτο της παιχνίδι που ακούει στο όνομα Lost Legions. Πρόκειται για ένα open world survival crafting παιχνίδι που έρχεται με ένα ιδιαίτερο setting, αυτό της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Οι παίκτες θα πάρουν τον έλεγχο ενός Ρωμαίου Legionnaire, με τα γεγονότα να λαμβάνουνη χώρα μετά τη Μάχη του Δάσους Τευτοβούργιου, που ήταν μία από τις χειρότερες ήττες στην ιστορία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Ο/η χαρακτήρας έχει πλέον επιζήσει από τη μάχη και θα πρέπει να συγκεντρώσει άλλους Ρωμαίους για να αποκαταστήσουν μαζί τη δόξα της Ρώμης. Για να γίνει αυτό, φυσικά, θα πρέπει να επιζήσει, να κατασκευάσει εργαλεία, να χτίσει κ.α.

Η ομάδα ανάπτυξης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το παιχνίδι της θα ακολουθήσει με ακρίβεια την ιστορία, αφού έχει συνεργαστεί στενά με επαγγελματίες ιστορικούς. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε μία τεράστια Γη, με δάση και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε σε αυτόν τον ανοιχτό κόσμο.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε είτε μόνοι σας, είτε με φίλους σας σε co-op μιας και υποστηρίζονται μέχρι και τέσσερις παίκτες. Επίσης, έμφαση έχει δοθεί και στο gameplay με ποικίλα όπλα, επιθέσεις και blocks, αλλά και ranged όπλα για μακρινές αποστάσεις.

Το Lost Legions δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στα μισά του 2025 για το PC. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam πατώντας εδώ.