Ο Will Smith στηρίζει τον David Ayer και θέλει το #AyerCut του Suicide Squad

Πάλι τα ίδια…
11 Φεβρουαρίου 2022 14:19
Ο Will Smith στηρίζει τον David Ayer και θέλει το #AyerCut του Suicide Squad

Αφού το "Suicide Squad" έλαβε αρνητικές κριτικές από θαυμαστές και κριτικούς το 2016, πολλοί από τότε εικάζουν την πιθανότητα να κυκλοφορήσει μια διαφορετική εκδοχή της ταινίας. Ο David Ayer «φωνάζει» εδώ και καιρό άλλωστε για το πώς το αρχικό του όραμα για την ταινία διέφερε από αυτό που τελικά κυκλοφόρησε στις αίθουσες.

Όπως έγραψε παλιά στο Twitter, ο διάσημος σκηνοθέτης θα ήθελε να το φτιάξει το δικό του #AyerCut, το οποίο θα ήταν εύκολο όπως λέει να δομηθεί και να αποτυπωθεί η αρχική του ιστορία του Suicide Squad.

Από την κυκλοφορία της ταινίας, ο Ayer έχει εκφραστεί για το πώς το αρχικό όραμά του για την ταινία διέφερε από το τελικό cut που είδαμε και έβαλε τέλος στις εικασίες ότι η Warner Bros. τον ανάγκασε να μειώσει τα πλάνα του Jared Leto ως Joker. Ο Ayer έχει αρνηθεί ότι ο περιορισμένος ρόλος του Leto είχε να κάνει με την απόδοσή του στην ταινία. "Πρόκειται για ανακριβείς πληροφορίες", ανέφερε τότε.

Τώρα φαίνεται πως και ο Will Smith, ο οποίος έπαιξε τον Deadshot, θέλει να δει το cut του David Ayer, καθώς όπως λέει υπάρχει πολύ υλικό που έμεινε πίσω και που δεν είδαμε ποτέ.

Επιτρέψτε μου να σας πω πως υπάρχει πολύ υλικό που δεν κυκλοφόρησε για το Suicide Squad. Θα ήθελα να το δω. Λατρεύω αυτόν τον κόσμο. Λατρεύω αυτό που δημιουργήθηκε και στις δύο εκδόσεις. Θα ήθελα οπωσδήποτε να το δω.

Λέτε να γίνει το ίδιο με το Zack Snyder’s Justice League; Θα θέλατε να δείτε ένα διαφορετικό cut του αρχικού Suicide Squad; Πείτε μας στα σχόλια!