Το Suicide Squad γίνεται anime και έχει όσα φαντάζεστε – Δείτε το trailer

Γνωρίστε καλύτερα το Suicide Squad Isekai
14 Μαρτίου 2024 20:49
Το Suicide Squad γίνεται anime και έχει όσα φαντάζεστε – Δείτε το trailer

Η Warner Bros. και η DC έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το Suicide Squad Isekai, μία ολοκαίνουργια anime σειρά με τους γνωστούς και αγαπητούς ήρωες. Οι ήρωες αυτοί, ωστόσο, είναι τελείως διαφορετικοί μιας και μιλάμε για έναν διαφορετικό anime κόσμο, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο Eri Osada και το σενάριο οι Tappei Nagatsuki και Eiji Umehara.

Τον σχεδιασμό των χαρακτήρων έχει αναλάβει ο Naoto Hosoda, με τη μουσική επένδυση να είναι του Kenichiro Suehiro. Το νέο trailer θέλει να σας βάλει στον κόσμο του Isekai και να σας παρουσιάσει για ακόμη μια φορά ότι η «τρέλα» του Suicide Squad μετατρέπεται σε anime, αν και ακόμα δεν μάθαμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα.

Το cast του anime και θα αποτελείται από την Anna Nagase στο ρόλο της Harley Quinn, τον Yuichiro Umehara στο ρόλο του The Joker, Καθώς και τους Reigo Yamaguchi (Deadshot), Takehito Koyasu (Peacemaker), Jun Fukuyama (Clayface) και Subaru Kimura (King Shark).

Η Warner Bros. είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής: Σούπερ-Κακοί στάλθηκαν στον ISEKAI!? Αποκαλύφθηκε η πιο επικίνδυνη και παράξενη περιπέτεια φαντασίας!!

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο "Isekai", πρόκειται για μια ξεχωριστή κατηγορία anime που επικεντρώνεται σε γνωστούς χαρακτήρες που μεταφέρονται σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, γεμάτο με αμέτρητες περιπέτειες με σκοπό να πρέπει να μάθουν να επιβιώνουν σε αυτόν. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να περιμένουμε την Suicide Squad να μεταφερθεί σε έναν κόσμο που συνδυάζει το χάος, τη δράση και φυσικά τις απροσδόκητες συμμαχίες.

Επίσης, η σειρά δε θα συνδέεται καθόλου με το DC Universe που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό ο James Gunn και ο Peter Safran.

Το Suicide Squad ISEKAI δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2024.