Βούλιαξε το Suicide Squad – Περισσότερος κόσμος παίζει το Batman: Arkham Knight

Απογοητεύουν τα νούμερα του τίτλου
11 Φεβρουαρίου 2024 12:51
Βούλιαξε το Suicide Squad – Περισσότερος κόσμος παίζει το Batman: Arkham Knight

Μετά από χρόνια αναμονής, το νέο παιχνίδι της Rocksteady Studios, το Suicide Squad: Kill the Justice League, έφτασε επιτέλους πριν μερικές ημέρες. Θεωρητικά, ο τίτλος είχε τα φόντα να κάνει ένα πολύ μεγάλο launch, αφού απευθύνεται σε παρέες παικτών, έχοντας co-op για τέσσερις φίλους και βασίζεται σε ένα πολύ εμπορικό IP, για το οποίο έχουν κυκλοφορήσει πολυάριθμες ταινίες, κόμικς, κ.α.  

Ωστόσο, φαίνεται πως τα νούμερα του Suicide Squad: Kill the Justice League απογοητεύουν, ειδικά στο Steam. Ο τίτλος δεν κατάφερε ποτέ να αγγίξει τα νούμερα του Batman: Arkham Knight, του προηγούμενου παιχνιδιού της Rocksteady, το οποίο παρά τα αρχικά προβλήματα της PC έκδοσης, είχε καταγράψει 27,406 ταυτόχρονους παίκτες πριν μερικά χρόνια. Το Suicide Squad δεν έφτασε ούτε τους μισούς παίκτες, αφού το δικό του αντίστοιχο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών ανέρχεται σε μόλις 13,459.

Από τότε, τα νούμερα του τίτλου δεν έχουν ανεβεί, αλλά αντιθέτως έχουν πάρει την κατηφόρα. Οι περισσότεροι αρχικοί παίκτες έχουν παρατήσει εντελώς το Suicide Squad: Kill the Justice League, με περίπου 5 χιλιάδες παίκτες να επιστρέφουν καθημερινά στο παιχνίδι, πάντα όσον αφορά το Steam. Μάλιστα, τα νούμερα είναι τόσο πεσμένα που συνήθως το Batman: Arkham Knight έχει περισσότερους ταυτόχρονους παίκτες, εννέα ολόκληρα χρόνια μετά!

Παρακάτω θα βρείτε τα πιο πρόσφατα στατιστικά και για τα δύο παιχνίδια που δείχνουν το προβάδισμα του Batman: Arkham Knight.