Δυσάρεστα νέα για το Suicide Squad: Kill the Justice League

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε το Marvel’s Avengers στο Steam
04 Φεβρουαρίου 2024 18:00
Δυσάρεστα νέα για το Suicide Squad: Kill the Justice League

Το Suicide Squad: Kill The Justice League κυκλοφόρησε πριν από 2 εικοσιτετράωρα (επίσημα) για κονσόλες και PC από την Rocksteady, τη θρυλική ομάδα ανάπτυξης πίσω από τα επιτυχημένα παιχνίδια Batman: Arkham.

Ο τίτλος έχει λάβει μέχρι στιγμής μέτριες κριτικές και αυτό φαίνεται ότι είχε ένα αρνητικό αποτέλεσμα και στο λανσάρισμά του. Αναλυτικότερα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες για το ντεμπούτο του Suicide Squad: Kill the Justice League στο Steam, το οποίο φαίνεται να μην είναι και τόσο καλό ή μάλλον όσο καλό θα ήθελε η Warner Bros. Games.

Σύμφωνα με την γνωστή σελίδα δεδομένων, SteamDB, το Suicide Squad: Kill the Justice League είχε μόλις 13.459 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, ένα μικρό νούμερο θα έλεγε κανείς, καθώς πρόκειται για ένα ιστορικό στούντιο στην gaming βιομηχανία, αλλά και για θρυλικούς χαρακτήρες της DC.

Για σύγκριση, είχε πιο χαμηλό ντεμπούτο και από το Marvel’s Avengers που κυκλοφόρησε από την Square Enix το 2020, το οποίο είχε την πρώτη μέρα 29.916 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam.

Αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, το Suicide Squad: Kill the Justice League έχει online 9.402 ταυτόχρονους παίκτες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πώς τα πάει το παιχνίδι στις άλλες πλατφόρμες.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Το Suicide Squad: Kill the Justice League κυκλοφορεί για τα Xbox Series X|S, PC και PlayStation 5 από τις 2 Φεβρουαρίου. Εμείς, ως Unboxholics, παίζουμε ήδη το παιχνίδι και πολύ σύντομα θα ανεβάσουμε την άποψή μας μέσα από ένα αναλυτικό review, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.