Τώρα ξέρουμε πότε θα δούμε το Knives Out 2 που γυρίστηκε στην Ελλάδα

Το Netflix έδωσε το παράθυρο κυκλοφορίας
22 Ιανουαρίου 2022 14:38
Τώρα ξέρουμε πότε θα δούμε το Knives Out 2 που γυρίστηκε στην Ελλάδα

Η νέα μυστηριώδες περιπέτεια του Benoit Blanc (Daniel Craig) με το Knives Out 2 πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά, μιας και τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκαν πριν μερικούς μήνες. Όπως μεταφέρει το Variety, το Netflix έδωσε το παράθυρο κυκλοφορίας για το sequel και λέει πως θα γίνει διαθέσιμο το φθινόπωρο του 2022.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το που θα κατευθυνθεί η ιστορία του, εκτός από το γεγονός ότι θα εκτυλίσσεται γύρω από ένα νέο έγκλημα με πολλαπλούς υπόπτους που ο «αλά Πουαρό» Benoit Blanc, θα πρέπει να λύσει.

Στο sequel θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων οι Edward Norton (American History X, Fight Club), Dave Bautista (Blade Runner 2049, Army of the Dead), Kate Hudson (Almost Famous, How to Lose A Guy in 10 Days), Kathryn Hahn (WandaVision της Marvel Studios), Jessica Henwick (Iron Fist, Game of Thrones), Janelle Monae (Antebellum), Leslie Odom Jr. (One Night in Miami), Madelyn Cline (Stranger Things 4) και Ethan Hawke σε μυστικό ρόλο.

Knives Out 2: O Ethan Hawke μπήκε σφήνα και κάνει την έκπληξη στα γυρίσματα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Knives Out 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο αποκλειστικά μέσω του Netflix. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την υπερπαραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.