O Jason Momoa φωτογραφίζεται για το τέλος των γυρισμάτων του Aquaman 2

Μαζί με τον "αδερφό" του Patrick Wilson και τον James Wan
13 Ιανουαρίου 2022 19:08
O Jason Momoa φωτογραφίζεται για το τέλος των γυρισμάτων του Aquaman 2

Την ίδια μέρα που ο Jason Momoa ανακοίνωσε το χωρισμό του με τη σύζυγό του, Lisa Bonet, μέσα από τα social media, μια ακόμη ανακοίνωση που τον αφορά έκανε το γύρο του διαδικτύου και έχει να κάνει σαφώς με την επόμενή του ταινία, το πολυαναμενόμενο Aquaman 2 της DC Films. 

Μετά από κάποια reshoots που χρειάστηκαν όπως φαίνεται, τα γυρίσματα του Aquaman and The Lost Kingdom ολοκληρώθηκαν, με τον σκηνοθέτη James Wan να τονίζει το "επιτέλους" πολλές φορές στην ανάρτησή του. Φυσικά στη φωτογραφία πόζαρε τόσο ο "Arthur Curry" του Μομόα όσο και ο ετεροθαλής αδερφός του "Orm" του Patrick Wilson. 

Δείτε τη φωτογραφία 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Wan (@creepypuppet)

 

Εκτός του Momoa, από την πρώτη ταινία, επιστρέφουν οι Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Πολλά ακόμα για την πλοκή του Aquaman and the Lost Kingdom -όπως τιτλοφορείται επίσημα- δεν είναι γνωστά πέρα από το ότι ο Black Manta ζητάει εκδίκηση, ο King Orm έχει εξοριστεί στην στεριά και ο Aquaman φοράει νέα στολή, την οποία είδαμε σε αρκετές σκηνές στο BTS video από το φετινό DC FanDome

Το Aquaman and the Lost Kingdom θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022.