Πόσα χρήματα έχει βγάλει το Aquaman and the Lost Kingdom μέχρι τώρα;

Τα πηγαίνει χειρότερα από την ταινία του 2018
25 Δεκεμβρίου 2023 11:52
Πόσα χρήματα έχει βγάλει το Aquaman and the Lost Kingdom μέχρι τώρα;

Η τελευταία ταινία του DC Extended Universe έφτασε στους κινηματογράφους πριν από μερικές ημέρες και φαίνεται ότι δεν τα πηγαίνει τόσο άσχημα όσο περίμεναν διάφοροι αναλυτές. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Aquaman and the Lost Kingdom, το οποίο παίζει εδώ και κάποια εικοσιτετράωρα στις αίθουσες, όπου φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα στην παγκόσμια αγορά παρά στις ΗΠΑ.

Αναλυτικότερα, μάθαμε ότι η ταινία έβγαλε 28.1 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε τρεις ημέρες στην Αμερική, ένα νούμερο σαφώς μικρότερο από το πρώτο Aquaman, αλλά τα πήγε καλύτερα εκτός ΗΠΑ, μιας και μάθαμε ότι παγκοσμίως έβγαλε άλλα 80.1 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι συνολικά, το Aquaman and the Lost Kingdom έχει βγάλει μέχρι σήμερα 108.2 εκατομμύρια δολάρια από όλους τους κινηματογράφους.

Για να κάνουμε τη σύγκριση, το πρώτο Aquaman που κυκλοφόρησε το 2018, έβγαλε 72 εκατομμύρια το πρώτο του Σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ και 105.7 εκατ. συνολικά μέσα σε πέντε ημέρες. Επίσης, κατά τη συνολική διάρκειά του στους κινηματογράφους κατάφερε να σπάσει τα ταμεία με 1.1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Προς το παρόν δεν ξέρουμε πόσα χρήματα θα βγάλει συνολικά το Aquaman and the Lost Kingdom, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δε θα καταφέρει να φτάσει το ορόσημο του 1 δις, μιας και δεν τα πήγε καλά σε κριτικές.

Το νέο trailer του Aquaman and the Lost Kingdom είναι εδώ, με μία ηχηρή απουσία

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες της DC δεν είχαν γενικά καλό box office, αφού για παράδειγμα το Shazam! Fury of the Gods είχε ανοίξει στις αίθουσες με 65 εκατομμύρια δολάρια, το The Flash με 139 εκατομμύρια δολάρια και το Blue Beetle με 43 εκατομμύρια δολάρια.

Η επίσημη σύνοψη του Aquaman 2 έχει ως εξής: "Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, που εξακολουθεί να διακατέχεται από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να εξοντώσει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομακτικός από ποτέ, καθώς χειρίζεται τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, η οποία απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να σφυρηλατήσει μια απρόσμενη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman, αλλά και τον κόσμο, από την ανεπανόρθωτη καταστροφή."

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.